Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Helly Hansen vaatettaa maalla, vuorilla ja merillä

Helly Hansen vei elokuun lopulla suomalaisia toimittajia ja vaikuttajia purjehtimaan sekä tutustumaan yhtiön monikategoriseen toimintaan. Venettä kipparoi Vendée Globeen osallistunut Ari Huusela. 

Helly Hansenin slogan on ”trusted by professionals”, joka oli lehdistötapahtuman teemana. Kippari Huusela on tyytyväinen Helly Hansenin kanssa tekemään yhteistyöhön, vaikkei aio yksinpurjehdustaan uusia.

Olen myynyt kisaveneeni, eikä minulla ole aikeita lähteä uudestaan yhtä pitkälle yksinpurjehdukselle. Helly Hansen tarjosi minulle varusteet, joihin pystyin luottamaan kaikilla maailman merillä. Olen nyt hyvin onnellinen, kun pääsin pitkästä aikaa purjeveneen ruoriin.
Maajoukkueeseen noussut purjelautailija Aleksandra Blinnikka (29) saavutti pronssia kesäkuun lopulla purjehditussa Kieler Wochessa, joten hänellä on vahva kausi meneillään. Maajoukkueeseen nousu on tuonut myös vahvuutta taustajoukkoihin.

Kuluneena vuotena on tullut selvä muutos siitä lähtien kun aloitin treenaamisen Urhealla. Tuntuu että se on auttanut tosi paljon, varsinkin kun on Kimmo Kourunen (fysiikkavalmentaja), Leeni Kauppinen (fysioterapeutti), sekä muut ympärillä. Yhdistelmä ammattilaisista on auttanut tosi paljon, ja tuntuu, että on ammattiurheilija. Nyt vain täysiä Pariisia kohden”, Blinnikka sanoi.

 

Alpeilla nautiskellen tai täysillä

Helly Hansen aloittaa Norjan alppimaajoukkueen vaatettajana ja jatkaa Kanadan maajoukkueen kanssa yhteistyötä. Hellyn asuja käyttää myös UIAGM -opas Juho Lukkari, joka on lähdössä Andeja valloittamaan suomalaisen retkikunnan kanssa. Korona-ajan Lukkari oli nauttimassa Suomen luonnosta, huolellisesti varustautuen.

Sääennusteita on mahdoton hallita, ja on tervettä joutua välillä kokemaan epämiellyttäviä juttuja. Varusteilla ja luovuudella voi kuitenkin hallita balanssia ja parantaa onnistumisen mahdollisuuksia. Kokemus on opettanut, että mihinkään ei voi lähteä sillä oletuksella, etteivät olosuhteet muuttuisi. On parempi varautua kuin kastua ja katua”, Lukkari vinkkaa.

Purjehduksen lomassa toimittajille ja vaikuttajille esiteltiin seuraavat Helly Hansenin uutuudet:

Helly Hansen Odin Lifa Pro Belay -takki

Odin Lifa Pro Belay – takin lämpöeristeenä on käytetty kahta erilaista vanua: ohuesta ja kevyestä Lifaloft™ -kuidusta valmistettua pallomaista kuitueristettä yhdistettynä PrimaLoft® Cross Core -teknologiaan, jossa hyödynnetään aerogeelin lämpötehokkuutta. Vanutäytteet on sijoitettu bodymapping-ajatuksella lämmittämään kehon alueita täsmällisesti sen mukaan, missä eristävyyttä eniten tarvitaan. 

Vuorikankaassa on käytetty maailman keveintä tunnettua materiaalia grafeenia. Se on lämpöä erittäin tehokkaasti johtava hiilimateriaali, joka tasoittaa lämmönvaihteluita siirtämällä lämpöä kehon lämpimämmistä osista kylmemmille alueille. Grafeeni lisää myös kankaan kestävyyttä, vähentää sähköisyyttä sekä neutraloi hien ja epäpuhtauksien aiheuttamia hajuhaittoja.

Bluesign®-sertifiointi takaa tuotteen valmistuksessa käytettyjen materiaalien ympäristöystävällisen ja turvallisen tuotantoprosessin.

MATERIAALIT
Kuori: Täysin veden- ja tuulenpitävä LIFA®
Vanu: PrimaLoft® GOLD, untuvan kaltainen vanu

VÄRIT: sininen, musta
KOOT: S-XXL
SUOSITUSHINTA: 500 €

Arctic Ocean Parka - kylmien olosuhteiden purjehdustakki

Arctic Ocean Parka on kolmas versio Helly Hansenin talvipurjehduksen ehdoilla kehitellystä purjehdustakista. Ammattipurjehtijoiden kanssa suunnitellussa takissa on keskitytty nyt aikaisempaa enemmän myös ympäristövaikutukseen. Pintamateriaali on PFC-vapaa, ja Bluesign®-sertifiointi takaa raakamateriaalien vastuullisen sekä ympäristöystävällisen ja turvallisen tuotantoprosessin. Yli puolet päällysmateriaalin raaka-aineesta on valmistettu meristä kerätystä Ocean Bound -muoviroskasta.

H2Flow™-lämmönsäätöjärjestelmä auttaa optimoimaan kehon lämpötilaa. Takin sisällä olevat ilmataskut varastoivat kehon lämpöä ja eristävät tehokkaasti kylmältä. Hyvin suunniteltu ventilointi ohjaa ilman ulos tuotteesta viilentäen käyttäjäänsä jopa 20 % tavallista tuotetta tehokkaammin.

Vanuna käytetyn PrimaLoft® RISE:n rakenne mahdollistaa tehokkaan lämmittävyyden tekemättä takista paksuntuntuista.

MATERIAALIT
Kuori: Täysin vedenpitävä ja hengittävä HELLY TECH® PROFESSIONAL, jonka saumat on teipattu (58 % kierrätettyä polyamidia, 42 % polyamidia)
Vanu: PrimaLoft® RISE

VÄRIT: hilla (keltasininen), sininen
KOOT: XS-XXL
SUOSITUSHINTA: 700 €

Jaa uutinen