Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Haglöfs L.I.M Z|T-mallisto – kerrospukeutumisen uusinta teknologiaa

Haglöfsin uusi L.I.M Z|T-mallisto on tuotekokonaisuus, joka uudistaa kerrospukeutumisajattelua. Mallisto pohjautuu Haglöfsin minimalistiseen L.I.M-tuotefilosofiaan (less is more).

Z|T-mallisto pureutuu vielä perusteellisemmin eri vaatekerrosten väliseen yhteispeliin luoden suojaavan ja hengittävän kokonaisuuden. L.I.M Z|T-mallisto on ensisijaisesti tarkoitettu ulkoilijoille, jotka vaativat varusteilta pitkäkestoista ja maksimaalista suorituskykyä.

L.I.M Z|T-malliston jokainen tuote on ulkoilun ammattilaisten suunnittelema ja testaama. Näin on varmistettu, että tuotteiden suorituskyky täyttää niille asetetut vaativimmatkin odotukset. Varusteissa toteutuu suositun L.I.M-sarjan ”vähemmän on enemmän” -viisaus, jota on jälleen viety askel eteenpäin:

  • 30 % vähemmän kosteutta perinteiseen kerrospukeutumiseen verraten
  • tasainen lämmittävyys ja mukavuus aktiivisuudesta ja ulkoisesta lämpötilasta riippumatta.

”Kun Haglöfs esitteli ensimmäisen kerran L.I.M-sarjan yli 20 vuotta sitten, se haastoi yleisen käsityksen teknisten retkivarusteiden keveydestä. L.I.M Z|T-malliston kohdalla palasimme suunnittelupöydän ääreen miettimään, miten voimme parantaa jotain, joka toimii jo hyvin. Oivalsimme, että oli tullut aika siirtyä eteenpäin kolmikerros-ajattelusta ja laajentaa monipuolisempaan, täysin synkronoituun kerrosjärjestelmään”, Haglöfsin suunnittelujohtaja Annsofie Jakobsson kuvailee.

Haglöfs L.I.M Z|T-mallistossa on useita erilaisia alus-, väli- ja päällyskerrosasuja sekä kenkiä.

Jaa uutinen