Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Cotopaxi OAC Sportin edustukseen

Pohjois-Amerikan nopeimmin kasvava outdoor-tuotemerkki Cotopaxi on ottanut ensimmäiset askeleet Suomen markkinoilla. Kangasalalainen OAC Sport on ottanut Cotopaxin edustuksen.

OAC Sportilla on jo aiemmin La Sportivan, Black Diamondin sekä tytäryhtiö Vihervuoren kautta Patagonia -vaatemerkkien edustus.

”Cotopaxin kanssa olemme heilastelleet jo muutaman vuoden, kun sinne siirtyi tuttu Black Diamondilta. Meilllä Tommi Laitervo vastaa Cotopaxin myynnistä. Eritoten häneltä löytyi intoa uuden tuotemerkin rakentamiseksi. Nuori brändi panostaa vastuullisuuteen, ja se on otettu hyvin vastaan”, kertoo OAC Sportin toimitusjohtaja Miika Vuorio.

Cotopaxille rakennetaan selektiivistä jakeluverkkoa. Euroopassa brändin suurin jakelukanava on Globetrotter. Yhtiön tuotteita pyritään valmistamaan niin eettisellä ja kestävällä tavalla kuin mahdollista. Cotopaxin tunnuslause Gear For Good on lupaus tehdä kestäviä tuotteita, joilla on positiivinen vaikutus ihmisten elämään ympäri maailman.

Ensimmäisestä Suomessa myytävät Cotopaxi-tuotteet ovat saapuneet Varuste.netin, Treelinen sekä Weekendbeen myymälöihin sekä verkkokauppoihin.

Suojaa sateelta ja lämmintä päälle

 

Cotopaxin Cielo Rain Anorak on sporttinen vedenpitävä anorakki, joka on tehty täysin kierrätetystä polyesteristä ilman ei-toivottuja kemikaaleja.

Teipatut saumat, säädettävät hihansuut ja huppu sekä laskeutuva helma pitävät käyttäjän kuivana pienen sadekuuron sattuessa.

Teca Fleece Pullover, joka myös on tehty 100 %:sta kierrätyspolyesteristä. Sen lisäksi, että Fleece on lämmin, se on myös erittäin mukava päällä.

Nepparikiinnityksellä kaulusta saa tarvittaessa avattua, ja kengurutaskuun on helppo sujauttaa kädet.

Cielo Rain Anorak

Varusteet laukkuun ja menoksi

Cotopaxin Del Día -laukkumallisto tarjoaa kattavan valikoiman erikoisia ja -mallisia laukkuja moneen lähtöön. Del Día -laukut valmistetaan käyttämällä toisten yritysten ylijäämäkankaita, joten jokainen tuote on väritykseltään yksilöllinen.

Vyölaukuissa kulkee kätevästi arvotavarat, eväät sekä muut tien päällä tarvittavat pienet tavarat ja varusteet. Cotopaxin syksyn mallistosta ovat saatavilla sekä pienempi, 1,5 litran Kapai, että tilavuudeltaan puolet isompi 3 litran Bataan.

eu.cotopaxi.com
https://www.oacsport.fi
Cotopaxi Instagramissa @cotopaxi_finland

Kapai_laukku.webp-realesrgan-x4plus
Del Dia

Jaa uutinen