Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Viking Footwear Suomen Hiihtoliiton yhteistyökumppaniksi

Viking-brändin outdoor-imago ja saavutukset sopivat täydellisesti Suomen hiihtomaajoukkueille!

Viking kertoo kumppanuudestaan Suomen Hiihtoliiton kanssa; se on tulevalla kaudella kilpailevien Suomen pohjoismaisten lajien maajoukkueiden merkkisponsori. Ne pitävät sisällään maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn. Vikingin brändi ja maine teknisenä osaajana sopivat hyvin fyysiseen urheiluun, ja osallistuminen pohjoismaiseen talviurheiluun on luonnollinen askel.

”Tämä sopimus on meille Viking Footwearilla kunnia. Se, että voimme olla mukana tukemassa kunnianhimoisia urheilijoita, jotka ovat esikuvia monille lapsille ja aikuisille, on etuoikeus. Vuorovaikutus urheilijoiden kanssa tukee myös tuotekehitystämme tarjoamalla meille hyödyllistä tietoa, jota voidaan käyttää lasten kengistä vaativiin outdoor-jalkineisiin”, sanoo Viking Finlandin toimitusjohtaja Tapio Valkonen.

Vikingin vuosisadan mittaiset saavutukset

Viking on yli 100 vuoden ajan ollut synonyymi laadukkaille ja suojaaville tuotteille. Brändin suhde hiihtoon ja vuorikiipeilyyn juontaa juurensa 1940-luvun suosituista hiihtokengistä. Vuosikymmenten ajan Viking on modernisoinut ja innovoinut tuotteita vastaamaan muuttuvia tarpeita pysyen uskollisena ydintehtävälleen luoda tuotteita, jotka suojaavat käyttäjäänsä ja antavat varmuutta omien rajojen haastamisessa.

Viking on Suomen markkinajohtaja lasten GORE-TEX kengissä ja tavoitteena on kasvattaa brändiämme edelleen aikuisten aktiivisegmentissä. Innovatiiviset lanseeraukset, kuten kumppanuus Suomen hiihtomaajoukkueiden kanssa, tuovat brändiä lähemmäs Suomen markkinoita. Se, että maajoukkueurheilijat pääsevät kovan käytön kautta nauttimaan kengistämme on hyvää mainosta Vikingin ominaisuuksille. Yhetistyö on luontevaa, sillä ulkoilma on kummankin osapuolen elementti.

Viking on mukana Suomen hiihtomaajoukkueiden matkalla tämän kesän harjoitusleireistä aina maaliskuun 2023 Salpausselän kisoihin Lahdessa.

Jaa uutinen