Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilutapahtumakaupungeille oma verkkosivusto

Suomen urheilutapahtumakaupunkien verkkosivuston tavoitteena on suomalaisen vastuullisen urheilutapahtumaosaamisen vienti ja urheilumatkailun kansainvälinen kasvu.

Suomen urheilutapahtumakaupunkeja sekä urheiluopistoja esittelevä verkkosivustolla www.sportsfinland.com esitellään Suomen keskeisten urheilutapahtumakaupunkien ja urheiluopistojen urheilutapahtumaosaamista sekä Suomea vastuullisena, turvallisena neljän vuodenajan matkailukohteena.

Sivusto esittelee kunkin kaupungin keskeisimmät kansainväliset urheilutapahtumat ja urheilupaikat, ja sivustolta laskeudutaan kaupunkien matkailusivustoille.

Urheilutapahtumien verkkosivuston lanseeraus on osa Sport Event Management Finlandin (SEMF) toimenpiteitä. Sport Event Management Finland on OKM:n sekä viiden kansainvälisiä tapahtumia järjestävän kaupungin, Helsingin, Jyväskylän, Lahden, Tampereen ja Turun sekä urheiluopistosäätiön ja -yhdistyksen yhteishanke.

Hanketta koordinoi Lahden seutu – Lahti Region Oy. Hankkeen tavoitteena on tehdä Suomesta vetovoimainen kansainvälisten urheilutapahtumien järjestäjämaa, lisätä Suomen tunnettuutta sekä tutkia urheilutapahtumien vaikuttavuutta. Tulevaisuudessa tavoitteena on myös tapahtumahakujen ja rahoitushakemusten edistäminen.

 

Lähde: Tiedote

https://www.epressi.com/tiedotteet/matkailu/suomen-urheilutapahtumakaupunkien-verkkosivusto-on-avattu.html

Jaa uutinen