Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Hiihtomaajoukkue urheilee jatkossa Swix-vaatteissa

Suomen Hiihtoliitto ja Brav Finland Oy (Swix) ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen maastohiihtomaajoukkueiden vaatekumppanuudesta kaudesta 2022-2023 alkaen. Uuden yhteistyösopimuksen mukaisesti urheilijat käyttävät kilpailuissa ja harjoittelussa teknisiä Swix-vaatteita.

Olemme erittäin iloisia pitkästä yhteistyösopimuksesta Swixin kanssa, koska se takaa urheilijoille paitsi laadukkaat harjoitus- ja kilpailuvaatteet, myös tervetullutta jatkuvuutta, kun tutut varusteet kulkevat matkassa pitkään. Tämä osaltaan edistää keskittymistä olennaiseen eli hiihtämiseen”, painottaa Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari-Pekka Jouppi.

Yhteistyö Suomen Hiihtoliiton kanssa tuo Swix-asut parrasvaloihin maailmancup-laduilla yhden johtavan maajoukkueen yllä ja tuo meille merkittävää etua uusia tuotteita suunniteltaessa”, iloitsee sopimuksesta Brav Finland Oy:n toimitusjohtaja Aki Tuovinen.

Myös urheilijoille uusi yhteistyökumppani on mieleen.

Olen käyttänyt Swix-vaatteita harjoittelussani ja kansallisissa kilpailuissa jo vuosia. On hienoa, että voin nyt myös maajoukkueessa nauttia samasta laadusta ja luottaa vaatteiden toimivuuteen kaikissa tilanteissa.”, kertoo 12-kertainen arvokisamitalisti Krista Pärmäkoski. 

Jaa uutinen