Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Aurinko helli Erämessuja

Kansainväliset Erämessut järjestettiin neljän vuoden tauon jälkeen Riihimäen Urheilupuistossa 9.–12.6. Erämessujen teemoja metsästystä, kalastusta, retkeilyä ja luontoa käsiteltiin vastuullisuuden näkökulmasta. Tapahtumassa vieraili neljän päivän aikana 26 500 kävijää.

Olemme hyvin tyytyväisiä kävijämäärään, vaikka se laskikin neljän vuoden takaisesta. Metsästys, kalastus, retkeily ja luonto ovat nostaneet yleistä kiinnostusta koronan aikana. Vaikka tautitilanne verotti kävijämäärää, olemme tyytyväisiä siihen, että ala voi hyvin”, summaa messujohtaja Ninni Manninen. ”Myös näytteilleasettajat olivat hyvin tyytyväisiä Erämessuihin”, Manninen jatkaa.

Meidän näkövinkkelistämme messut olivat onnistuneet. Kauppa kävi ja saimme laadukkaita kontakteja. Parempaa messusäätä ei olisi voinut olla. Erämessuista jäi hyvä fiilis”, kommentoi Sakon Jukka Ketola.

 

Erämessut täytti 50 vuotta

Erämessut viettivät 50-vuotisjuhlaa tänä vuonna: ensimmäiset Erämessut järjestettiin vuonna 1972. Silloinen tasavallan presidentti Urho Kekkonen oli tapahtuman suojelija, ja tänä vuonna Erämessujen suojelijana toimi tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Suomen Metsästysmuseolla on syyskuun 25. päivään asti Messuilla tavataan! Kansainväliset Erämessut 50 vuotta -juhlanäyttely, jossa juhlistetaan upean tapahtuman pitkää polkua.

Näyttelystä lisää tietoa täältä: https://www.metsastysmuseo.fi/nayttely/eramessut-50-vuotta/

 

Seuraavat Erämessut

Erämessut on perinteisesti järjestetty kahden vuoden syklissä. Riihimäen Messut tekee tutkimusta kävijöille ja näytteilleasettajille siitä, millaisella tiheydellä he jatkossa haluavat tapahtumaan osallistua. Tutkimustulosten valossa messuryhmä tekee ehdotuksen Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:n hallitukselle, joka tekee päätöksen syksyllä 2022.

 

Lisätiedot: www.eramessut.fi

Ninni Manninen, messujohtaja Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy / Riihimäen Messut, ninni.manninen@riihimaenmessut.fi, 050 362 6051

Pauliina Lindgren, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy / Riihimäen Messut, pauliina.lindgren@riihimaenmessut.fi, 050 516 4004

Jaa uutinen