Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Scandinavian Outdoor Group asettaa 1,5°C:n ilmastositoumuksen jäsenyyskriteeriksi

Scandinavian Outdoor Group (SOG) sisällyttää ilmastotoimet liiketoimintaetiikkaansa ja vaatii, että kaikki jäsenet tekevät ilmastositoumuksia vähintään 1,5 asteen ilmaston lämpenemistavoitteiden mukaisesti vuonna 2022.

SOG:n pääsihteeri David Nordblad kertoo:

– Tämä on iso askel SOG:lle ja jäsenillemme, sillä Skandinavia ja ulkoilubrändimme ovat tulevaisuutemme kannalta tärkeitä suunnannäyttäjiä kestävän kehityksen kartalla. Emme halua vain seurata, vaan näyttää tietä eteenpäin ja varmistaa, että planeetta on elinkelpoinen tuleville sukupolville.

Linkki lehdistötiedotteeseen (eng):

SOG Climate Commitment

Jaa uutinen