Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Merrell Hiking Club innostaa liikkumaan luonnossa

Merrell Hiking Club on kansainvälinen kampanja, jolla Merrell haluaa innostaa ihmisiä ulkoilemaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Kampanja on kohdistettu erityisesti heille, jotka kokevat retkille ja luontoon lähtemisen kiinnostavana, mutta eivät oikein tiedä mistä aloittaa.

Merrell Hiking Club tarjoaa digitaalisen yhteisön ja tapahtumien kautta inspiraatiota, konkreettisia retkireittejä ja vinkkejä luonnosta ja ulkoilusta nauttimiseen. Tavoitteena kannustava yhteisöllisyys ilman suorituspaineita.

Kampanjan toteutuksesta vastaa lontoolainen luova toimisto Female Narrative, joka järjestää Merrell Hiking Club -retkeilytapahtumia ympäri Eurooppaa yhdessä paikallisten verkostojen kanssa.

Tapahtumien reitit kootaan digitaaliselle alustalle, jonne kerätään inspiroivaa ulkoilusisältöä ja aloittelijoille sopivia reittikuvauksia. Merrell Hiking Club -Facebook-ryhmään voivat kaikki halukkaat liittyä, ja siellä voi etsiä ja jakaa tietoa sekä vinkkejä ulkoiluun liittyvistä aiheista.

Erityisesti monet naiset kokevat vaikeaksi löytää itselleen sopivaa ulkoilusisältöä ja -verkostoja. Tarjolla oleva informaatio voi tuntua vieraalta, ja kaverin löytäminen retkille voi olla hankalaa. Merrell Hiking Club on vastalääke tälle – tarjoamme tapahtumia ja digitaalisen yhteisön, jossa samanhenkiset ulkoilijat voivat jakaa rakastamansa reitit ja kokemuksensa kaltaisilleen, kuvailee projektin luova johtaja ja Female Narrativesin perustaja Tijana Tamburic.

 

Merrell Hiking Club kokosi Nuuksioon ulkoilusta innostuneita naisia

Lauantaina 21.5. Merrell Hiking Club -tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa Suomessa, Nuuksion kansallispuistossa, yhteistyössä Taivasalla-verkoston kanssa. Taivasalla on suomalaisten outdoor-vaikuttajanaisten perustama ulkoilusisältöjä julkaiseva digitaalinen alusta. Se luonnehtii itseään ulkoilmaelämää rakastavien kohtaamispaikaksi ja järjestää ohjattuja outdoor-tapahtumia ja -koulutuksia.

Merrell Hiking Clubin tavoitteet ovat hyvin lähellä meidän toimintamme ydintä. Myös meidän tavoitteenamme on innostaa ihmisiä upeiden luontokokemusten äärelle ja tarjota erityisesti naisille mahdollisuus kokeilla erilaisia ulkoilulajeja turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Oli hienoa saada toteuttaa Merrell Hiking Club -tapahtuma Suomessa, kertoo Sonja Ikonen taivasalla-verkostosta.

Koolla oli noin 30 ulkoilusta innostunutta naista ja yksi iloinen Hertta-koira. Ohjelmassa oli leppoisa vaellus Haukkalammen ympäristössä, metsämeditaatiota sekä mahdollisuus testata Merrell-jalkineita. Retkieväitä nautittaessa moni osallistuja kertoi aloittaneensa outdoor-harrastamisen korona-aikana ja iloitsi siitä, että myös aloittelijoille on tarjolla ohjattua toimintaa.

Osallistujilta kerätty viiden euron osallistumismaksu lahjoitettiin Luonnonperintösäätiölle.

 

Lähde: Tiedote

Jaa uutinen