Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Helsinkiin avattiin pyöräilyaiheinen lifestyle-kahvila-myymälä

Helsingin Suvilahteen avattiin toukokuussa Peloton Cycling Eatery. Paikan idea on tuotu Etelä-Euroopasta, ja sieltä saa pyöriä, pyöräilyvarusteita, pyörän huoltoa sekä ruokaa ja juomaa. Paikka henkii pyöräilyä lattiasta kattoon.

Paikan perustaja espanjalainen Ángel ”El Patron” Layos on intohimoinen pyöräilijä ja hän työskenteli aiemmin ravintola Savoyn sommelierina. Loukkaannuttuaan pyöräillessä hänellä oli aikaa tuumailla tulevaisuuttaan.

– Olin miettinyt tämän tyyppisen paikan perustamista jo pitkään. Kävi tuuri, ja sain tämän Museoviraston suojeleman tilan vuokrattua yritystäni varten. Sijainti on mainio, sillä vierestä kulkee erittäin vilkkaita kevyen liikenteen väyliä.

Paikassa on myynnissä pyöräilytuotteita, kuten Malojan vaatteita sekä asusteita.

– Tällainen trendikäs paikka ja Malojan brändi sopivat todella hyvin yhteen. Sisustukseen tulee vielä lisää Malojan elementtejä, kertoo Suomessa Malojaa edustaja Katarina Stahl.

Peloton Cycling Eateryssä myydään myös amerikkalaisia Ibis-pyöriä.

– Näissä on hyvä hinta-laatusuhde. Olen itse ajanut näillä jo pitkään, joten sain suhteillani myös myyntiin pyöriä lyhyellä varoitusajalla, Layos kertoo.

Vapaa-ajalla Layosin voi nähdä ajamassa Porvoon Kokonniemen bike parkissa.

Avoin tapahtumille

 Layos kertoo, että Pelotonin tiloissa ja laajalla piha-alueella voi järjestää pyöräilyaiheisia tapahtumia, vaikka ei tekisikään suoranaista kauppaa sen kanssa. Tulossa on esimerkiksi koeajopäiviä usean eri pyörämerkin voimin.

– Järjestämme gravelpyöräilytapahtuman, jossa osallistumismaksulla saa skumppalasin maaliintulon kunniaksi, pääsee saunaan jälkeen sekä syömään.

Avajaispäivänä huoltoon tuotiin pyöriä tasaiseen tahtiin, mitkä renkaiden vaihtoon, mitkä vaihteiden säätöön. Kaikkia Layos kävi kurkkaamassa uteliaana, vaikka huoltohenkilöt ottivatkin pyöristä vastuun. Paikan nettisivuilta lainattuna: ”Perustaja El Patron viihtyy asiakkaiden parissa niin parhaita viinejä tarjoillen kuin jarruja ilmaten.”

Peloton Cycling Eatery
Kaasutehtaankatu 1
Building No. 8
00540 Helsinki
www.pelotonhelsinki.fi

Jaa uutinen