Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Haglöfs tutustutti toimittajat uuteen retkeilyhousumallistoonsa

Haglöfs lanseerasi keväällä uuden ulkoiluhousumalliston. Malliston erikoisuus on sen laajuus. Naisten housuja tehdään kolmesta eri paksuisesta kankaasta, neljälle eri istuvuudella, kolmessa eri lahjemitassa sekä useissa eri väreissä.

 Haglöfs esitteli mallistoa myös medialle Helsingin Brand Storessa.

Tapahtumaan saapuneet toimittajat olivat innostuneita uudesta laajasta mallistosta. Aamiastilaisuutena Helsingin keskustassa järjestetty tapahtuma sopi hyvin toimittajien aikatauluihin. Brand Store toi Haglöfsin identiteetin hyvin esille”, kertoo tapahtuman organisoineen viestintätoimisto Akvamariinin projektipäällikkö Hanna-Liisa Erkheikki.

Tapahtumassa housuja esittelivät ja housujen valinnasta sekä käytöstä olivat kertomassa naisten Taivasalla-blogiyhteisöstä himoulkoilijat Henna Palosaari, Veera Malmivaara sekä Hanna Rusanen. Haglöfsin area manager Jussi Tuominen piti esitystavasta.

Parhaiten tuotteen ominaisuudet välittyvät heiltä, jotka tuotteita todella käyttävät. Aktiiviharrastajien kertomana viesti meni varmasti perille. Uusi mallistomme painottuu eritoten naisiin, joten saimme välitettyä malliston ilosanomaa naisilta naisille.

 

Kaikille varmasti sopivat ulkoiluhousut

Haglöfsin valikoima on laaja, ja kuhunkin käyttöön sopivien housujen löytämisestä on tehty helppoa.

– Olemme pitkään tarjonneet kuluttajille laajan valikoiman eri aktiviteetteihin suunniteltuja ulkoiluhousuja, mutta oikean istuvuuden ja materiaalin valitseminen ei ole aina ollut niin suoraviivaista kuin pitää. Uudessa mallistossa oikeanlaisten housujen löytämisestä on tehty helppoa, Haglöfsin suunnittelujohtaja Annsofie Jakobsson kertoo.

 

Eri mitoitukset eri vartalotyypeille, eri materiaalit eri käyttötilanteisiin

Haglöfsin uusi housumallisto on suunniteltu tarjoamaan täydellistä istuvuutta ja suojaavuutta eri tilanteisiin ja erityyppisille vartaloille. Huomio on ollut erityisesti ulkoilevien naisten tarpeiden ymmärtämisessä. Tuotteita testatessa on tutkittu tarkoin, millaiset materiaalit ja mitoitukset vastaavat parhaiten tarpeeseen sekä pureuduttu tarkkaan eri vartalotyyppeihin ja istuvuuteen.

Jaa uutinen