Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Tuoteuutuudet 06/2022

Helly Hansenille ISPO Award Odin 9 Worlds -takista

ISPO-messuilla palkitaan perinteisesti myös uusia innovatiivisia urheilu- ja ulkoiluvarusteita. Helly Hansenin keväällä 2023 kauppoihin tuleva Odin 9 Worlds 3.0 -takki sai palkinnon tunnustuksena innovatiivisuudesta, toimivuudesta, muotoilusta ja kestävyydestä.

Takki on suunniteltu ja valmistettu yhdessä ulkoilualan ammattilaisten kanssa. PFC-yhdisteistä vapaa kuoritakki on kestävä ja se on valmistettu kierrätysmateriaaleista, kuten hylätyistä kalaverkoista. Näin meriroskat saavat uuden hyödyllisen elämän.

Olemme innoissamme ISPO-palkinnosta Helly Hansen Odin 9 Worlds 3.0 -takillemme”, sanoo Sofia Jonsson, Helly Hansenin Outdoor-kategorian johtaja.

Suunnittelu- ja kehitystiimimme tekee tiivistä yhteistyötä ammattimaisten etsintä- ja pelastusryhmien sekä vuoristo-oppaiden kanssa luodakseen varusteita, jotka ovat toiminnallisia ja kestävät kovaakin kulutusta. Halusimme valmistaa erittäin teknisen ja suorituskykyisen ammattitason tuotteen, joka on myös vastuullisesti valmistettu. Olemme ylpeitä, että työmme sai tunnustusta tämän palkinnon muodossa.

Merrell pokkasi kaksi ISPO Awardia

Jalkinevalmistaja Merrell menestyi ISPO Award -tunnustuksia jaettaessa kahden plakaatin verran.

Merrell Rogue on kevyt ja rullaava vaelluskenkä, joka on vakaa myös vauhdikkaammassa retkeilyssä. Pitkävartiset ja pitävät retkeilykengät ovat suunniteltu heille, jotka hakevat suojaa vaihtuvilta säiltä, hyvää istuvuutta, keveyttä sekä napakkaa pitoa. Kengät painavat vain 935 grammaa parilta. 

Roguessa on Vibram Megagrip® -ulkopohja, kaksiosainen välipohjarakenne ESS-levyllä sekä muotoiltu TPU-kantataskuri. Yhdistelmä tarjoaa vakaan askelluksen kaikissa olosuhteissa.

Palkintoraadin kommentti Merrell Roguesta: ”PItkän reppumatkapäivän päätteeksi kaksi asiaa ovat tärkeitä: paino ja sään suoja. Gore-tex-kalvollinen Merrell Rogue yhdistää nämä tarpeet täydellisesti. Vaikka kulkijan voimat ehtyisivät, retkipäivä voi päättyä turvallisesti”,

Jens Haeussler, ISPO Award 2022 Juryn jäsen.

 

 

Merrell MTL Skyfire 2

Teknisesti hienostunut Merrell MTL Skyfire 2 on yksi markkinoiden kevyimmistä maastojuoksukengistä. 

Merrell MTL Skyfire 2 on kehitetty Merrell Test Labin (MTL) kautta, jossa tuotteet testataan läheisessä yhteistyössä Merrellin polkujuoksutiimin urheilijoiden kanssa. Kyseessä on tekninen kenkä, joka ei uhraa mukavuutta keveyden alttarilla.

MTL Skyfire 2:n pinnoitetulla BZM-välipohja antaa lisätukea. Levy on kahden FloatPro Foam -kerroksen välissä. Jalkojen alla mukautettu Vibram MegaGrip® -ulkopohja antaa lisäpitoa haastavassa maastossa märissä sekä kuivissa olosuhteissa.

Palkintoraadin kommentti Merrell MTL Skyfire 2: ”Jos taivas on rajana, kunnianhimoiset urheilijat tarvitsevat myös oikean työkalun. Jokainen gramma on tärkeä ylämäkeen juostessa, mutta silti tarvitaan tarpeeksi vakautta vaikeassa maastossa. Skyfire yhdistää molemmat vaatimukset.

Monika Frenger, ISPO Award 2022 Juryn jäsen.

Asics Gel-Cumulus 24 tarjoaa mukavampia juoksukilometrejä

Asics Gel-Cumulus 24:n pehmuste on uutta Ff Blast-teknologiaa, joka tekee siitä 24 grammaa kevyemmän kuin aiempi Gel-Cumulus. Teknologia antaa entistä pehmeämmän askelluksen ja lisäksi Asics Lite -ulkopohja on kestävä ja kevyt.

Lisämukavuutta tuovat parannettu kantapään istuvuus sekä pohjan pehmuste. Kengän yläpuoli on muotoiltu niin, että se hengittää paremmin ja pitää jalat viileänä pitkälläkin lenkeillä. Gel-Cumulus 24 on moderni muotoilu ja kuosi, jotka tekevät kengästä entistä jännittävämmän näköisen.

Tomohiro Nagasue, General Manager, Performance Running Footwear, Asics tuotekehitys: ”Me ASICSilla ymmärrämme juoksijoiden haasteet ja olemme sitoutuneet tarjoamaan juoksijoille korkeimman tason suorituskyvyn ja suojan. Uusin Gel-Cumulus 24 -juksukenkä tarjoaa juoksijoille mukavuutta, kestävyyttä ja monipuolisuutta juosta niin pitkälle kuin he haluavat. Tämä kenkä on täydellinen valinta henkilölle, joka haluaa kokea liikunnan mieltä kohottavat vaikutukset.”

GEL-CUMULUS 24 on saatavilla ASICS jälleenmyyjiltä, verkkokaupoista ja juoksukenkien erikoisliikkeistä globaalisti hintaan 140€.

Jaa uutinen