Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Vuoden Helkama-kauppias Ville Järvinen Lahdesta

Helkama Velox on valinnut vuoden kauppiaaksi lahtelaisen Järvisen Pyörä ja Urheilun ja sen yrittäjän Ville Järvisen. Palkinto myönnetään vuosittain kauppiaalle, joka on onnistunut vuoden aikana esimerkillisesti kehittämään liiketoimintaansa ja asiakaskokemusta sekä edistämään pyöräilyä.

Järvisen Pyörä ja Urheilu on perinteinen palveleva ja huoltoja tekevä kivijalkaliike. Vuosi 2021 oli kautta aikain yrityksen menestyksekkäin.

Menestyksen takana on usko omaan tekemiseen ja siihen, että pyöräilyn suosio tulee jatkuvasti kasvamaan vihreiden elämäntapojen ja sähköpyörien myötä. Lähdimme mukaan sähköpyöräbisnekseen heti alussa, ja sähköpyörien menekki on kasvanut huimasti viime vuosina. Olemme olleet mukana mm. Helkaman E-Bike Expertti -ketjussa sen perustamisesta alkaen. Nyt jo 65 % myydyistä pyöristämme on sähköpyöriä. Sähköpyörien tarjonta on lisännyt pyöräilyn suosiota merkittävästi.”, kertoo kauppias Ville Järvinen.

 

Kotimaisuus on valtti

Järvisen Pyörä ja Urheilu on tehnyt yhteistyötä Helkaman kanssa jo 1960-luvulta lähtien. 

”Asiakkaamme tietävät, että Helkama on kotimainen valmistaja ja erityisesti vanhemmat ikäryhmät arvostavat suomalaista sähköpyörävalmistusta. Palkinnon saaminen lämmittää kovasti mieltä. On hienoa saada tällainen kunnianosoitus kiitokseksi siitä, että olemme tehneet pyöräkauppaa kymmeniä vuosia. Yhteistyö Helkaman kanssa on ollut sujuvaa jo monet vuodet”, Järvinen kehuu.

Lähde: Tiedote

Jaa uutinen