Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Scandinavian Outdoorin uusi Fiksusti Elämää ulkona -konsepti lanseerattu

Kotimainen ulkoilu- ja retkeilyalan ketju Scandinavian Outdoor tarjoaa nyt kuluttajille helpon tavan vuokrata, korjata tai kierrättää retkeilyvaatteita ja -varusteita. 

Vuokraamo palvelee ennen kaikkea niitä retkeilijöitä, joilla on halu päästä kokeilemaan esimerkiksi ulkona yöpymistä, mutta ei vielä kaikkia tarvittavia varusteita siihen.

Vuokraus kiinnostaa asiakkaitamme selkeästi paljon, sillä jo nyt ennen retkeilykauden alkua vuokraamon kysyntä on ollut ilahduttavan runsasta. Asiakkaamme arvostavat vuokraamomme helppokäyttöisyyttä; tilauksen voi tehdä helposti verkossa vaikka omalla puhelimella. Tällaista palvelua ei Suomessa ole tässä mittakaavassa aiemmin ollut,” kertoo Scandinavian Outdoorin vastuullisuudesta vastaava Tanja Kipinoinen.

 

Mieluummin korjataan kuin uusitaan

Korjauspalvelulla vastataan asiakkaiden kysyntään: Scandinavian Outdoorin tutkimuksissa on selvinnyt, että asiakkailla on tarve korjauttaa tuotteitaan, mutta laadukasta palvelua ei ole ollut helppo ostaa. Uusi korjauspalvelu on helppokäyttöinen: asiakas valitsee palvelun valmiista valikoimasta ja maksaa sen heti verkossa. Scandinavian Outdoorin kumppnai Vuota Oy hoitaa loput laadukkaan ompelija- ja suutariverkostonsa avulla.  

Yhteistyö Scandinavian Outdoorin kanssa on Vuodalle merkittävä askel. Meidän missiomme on edistää kestävän kuluttamisen elämäntapaa ja puolustaa suomalaisia käsityöläisiä. Olemme hyvin ylpeitä siitä, että Scandinavian Outdoorin kaltainen alansa edelläkävijä on päättänyt lähteä mukaan edistämään järkevää korjaamisen kulttuuria ja valinnut meidät kumppanikseen”, iloitsee Lasse Huuhka Vuota Oy:stä.

Scandinavian Outdoorin myymillä tuotteilla on myös jälleenmyyntiarvoa, minkä vuoksi yhtiö kannustaa entistä enemmän asiakkaitaan kierrättämään ulkoilu- ja retkeilutuotteita second hand -liike Emmyn kautta. Scandinavian Outdoor & Emmy -yhteistyön myötä Suomen suurimpaan second hand -kauppaan on avattu myös retkeilyosasto.

 “Olemme ylpeitä ja iloisia, kun saimme kumppaniksemme Scandinavian Outdoorin ja saamme aloittaa uuden tuotekategorian kaupassamme. Outdoor kiinnostaa valtavasti myös second hand -verkkokaupassa, sillä laatutuotteet kestävät käyttäjältä toiselle. Scandinavian Outdoorin into panostaa kiertotalouteen lämmittää mieltämme”, sanoo Emmyn markkinointijohtaja Taru Marjamaa.

 

Lähde: Tiedote

Jaa uutinen