Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Intersportin toimitusjohtaja Sami Kiiski on valittu Intersport International Corporationin (IIC) hallitukseen

Keskon vapaa-ajan kaupasta vastaava johtaja ja Intersport Finland Oy:n toimitusjohtaja Sami Kiiski on valittu kansainvälisen Intersport International Corporationin (IIC) hallitukseen. IIC edustaa 5430 Intersport-urheilukauppaa viidessä eri maanosassa.

Suomen Intersport-ketju edustaa maailmanlaajuisesti asiakaskokemuksen kehittämisen, digitalisaation ja verkkokaupan kirkkainta kärkeä. On erittäin hienoa, että globaalin yhtiön hallituspaikka tuli Suomeen.” kommentoi valintaa Sami Kiiski, Keskon vapaa-ajan kaupasta vastaava johtaja ja Intersport Finland Oy:n toimitusjohtaja. Kiiski on työskennellyt Keskossa vuodesta 2020.

Intersport on kansainvälinen urheilukaupan ketju, joka toimii 42 maassa. Ketjun konseptit ja merkkitavaraoikeudet omistaa Intersport International Corporation (IIC), jonka pääkonttori sijaitsee Sveitsin Bernissä. Kansainvälisen Intersport International Corporationin yhteenlaskettu vähittäismyynti viime vuonna oli 12,2 miljardia euroa.

Kiisken valinta hallitukseen suoritettiin äänestyksellä Intersport-organisaation yhtiökokouksessa Barcelonassa 11.4.2022. Valinta oli yksimielinen. Kiisken toimikausi on kolmivuotinen ulottuen vuoteen 2025. Valinnassa painottuivat erityisesti vahva kansainvälinen kokemus vähittäis- ja tukkukaupasta sekä digitaalisuudesta.

Suomessa Intersport-ketju on urheilukaupan markkinajohtaja, jonka parissa työskentelee yli 900 henkilöä. Intersport Finland Oy toimii Suomessa osana Kesko-konsernia. Kaikkiaan Intersport-kauppoja on Suomessa 51 ja Budget Sporteja 9. Intersport Finlandin vähittäiskauppaketjuja Suomessa ovat Intersport, Budget Sport ja Kesport.

 

Lähde: tiedote

Jaa uutinen