Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Tampereen Intersport-kauppiaat Niklas-Salmiset päättävät kauppiasuransa

Tampereen tunnetuimmat urheilukauppiaat Risto ja Hannele Niklas-Salminen päättävät lähes 30 vuotta kestäneen kauppiasuransa tulevana syksynä, kertoo Tamperelainen-lehti.

Niklas-Salmiset aloittivat Intersport-kauppiaina syksyllä 1993. Koskikeskuksen Intersportin lisäksi he toimivat vuosien varrella kauppiaina myös Turtolan Intersportissa. ”Voimme poistua urheilukaupan areenoilta kiitollisina ja muistella monia hienoja hetkiä, joita olemme saaneet kokea yhdessä henkilökuntamme ja asiakkaidemme kanssa Intersport Koskikeskuksessa”, Niklas-Salmiset kertovat.

”Nyt oli oikea aika lähteä siirtämään viestikapulaa seuraavalle kauppiaalle. Haluamme myös kiittää jo tässä vaiheessa kaikkia asiakkaitamme ja olemme erityisen iloisia siitä, että Intersport Koskikeskuksen tarina tulee jatkumaan ja asiakkaat löytävät täältä tutun henkilökunnan myös jatkossa.”

https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4538952

Jaa uutinen