Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Oppia ja iloa pyöräpoluille

Calazo on julkaissut uuden kirjan maastopyöräilijöille. Tämä tieto- ja taitopaketti sisältää polkunsa alussa olevan maastopyöräilijän tarvitsemat opit. Se auttaa valitsemaan oikeanlaisen uuden tai käytetyn pyörän käyttäjän omiin tarpeisiin.

Oppia tarjotaan myös varustautumisessa ajolenkeille ympäri vuoden, ajamaan haastavassakin maastossa ja ohittamaan esteet turvallisesti sekä säätämään, huoltamaan ja korjaamaan maastokonkelin. Kirja opastaa myös pyöräretkelle yhdessä lasten kanssa.

Kirjan teemoja:

Pyörän valinta
Käytetty pyörä
Ajoasento
Pukeutuminen
Maastovarustus
Tekniikkakoulu
Oikealla polulla
Ensiapu
Pesu ja voitelu
Huolto
Talvipyöräily
Lasten kanssa

Kirjan kirjoittanut Andreas Danielsson on ammattipyöräilijä, maajoukkueen valmentaja ja Ruotsin suurimman pyöräilylehden päätoimittaja. Hän on kehittänyt myös aikuisten ja lasten pyöräilyohjaajakoulutusta ja auttaa kuntia kehittämään maastopyöräreittejä. Toinen kirjoittaja David Elmfeldt toimii pyöräilyseuran ohjaajana ja ylläpitää Ruotsin suurinta valokuvayhteisöä. Mikko Lamminpää on toimittanut 160-sivuisen kirjan Suomen oloihin.

Hinta 26,90

Yhteys: Mikko Lamminpää, mikko@calazo.fi, 050 355 8492

Jaa uutinen