Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Sportbranchen dag 27.4. – kohtaamisia kasvotusten!

Ruotsin sporttiala palauttaa kohtaamisten perinnettä. Sportbranchen dag järjestetään mielenkiintoisessa ympäristössä Ruotsin olympiakomitean Bosönissä 27.4. Tapahtuman järjestäjinä toimivat Svenskt Sportforum Huginbiz ja  Scandinavian Outdoor Group (SOG). 

Päivä alkaa alan työpajoilla sekä vuosikokouksilla. Vuosikokousia järjestää Swedish Sports Forum ja SOG omille jäsenilleen. Työpajoissa oppia esim. B2b -myyntiin. 

Huginbizin toimitusjohtaja Martin Kösler toivottaa suomalaiset osallistujat tervetulleeksi seminaariin. 

Tämä on erittäin hyvä paikka verkostoitua yrityksille, jotka toimivat tai haluavat toimia Ruotsin markkinoilla. Lupaan esitellä kaikki naapurimaastamme saapuvat vieraat kokousväelle. 

Lounaan jälkeen alkaa seminaari
Lounaan jälkeen alkaa kaikille avoin ohjelma. 

Iltapäivän seminaarin luennoitsijoista kolme on englanniksi ja kaksi ruotsiksi. 

Atenga Insightsin toimitusjohtaja Robert Tinterovin aiheena on hinnoittelun analysointi. Robert tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja esimerkkejä siitä, kuinka optimoida hinnoittelu ja tunnistaa asiakkaan tärkeimpinä pitämät tuotteen ominaisuudet.

EDM Publicationsin CDO tarjoilee katsauksen kansainvälisen sporttialan tilaan. 

EU:n uusia sääntöjä brändeille ja maahantuojille avaa Dr. Jochen M Schafer, lakimies, joka edustaa World Federation of the Sporting Goods Industry sekä European Federation of the Sporting Goods Industry -organisaatioita. 

Magnus Ohlsson Retailomanian CEO esittelee tulevaisuuden kuluttajia. 

Under Armourin CEO Patrik Frisk antaa näkemyksensä epävakaissa tilanteissa johtamisesta. 

Illalla jaetaan palkintoja 

Perinteiset kalaasit päättävät päivän. Kukkia ja kunniakirjoja saavat mm. Ruotsin vuoden sporttialan nainen, vuoden sporttivaruste sekä alan vuoden henkilöitä. Kun kauniit sanat on lausuttu, on aika vapaamuotoisen verkostoitumisen. 

Ilmoittautuminen Jos osallistujia on enemmän kuin 5 samasta yrityksestä, ota yhteyttä info@huginbiz.com saadaksesi ryhmäalennuksen.

Ohjelma ja puhujat

Jaa uutinen