Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Fjällrävenin ja Specializedin yhteistyön hedelmä – The Great Nearby

Fjällräven ja pyörämerkki Specialized lanseeraavat uuden yhteistyömalliston, joka sopii mainiosti niin retkeilyyn kuin pyöräilyyn.

Ihmisten ja maapallon hyvinvointi on aihe, joka saa jatkuvasti lisää painoarvoa. On arvioitu, että vuonna 2050 kaksi kolmasosaa maapallon väestöstä tulee elämään kaupungeissa. On tärkeää, että pidämme jatkuvasti yllä ihmisten luontosuhdetta ja mahdollistamme pääsyn luontoon.

Ruotsalainen Fjällräven ja kalifornialainen Specialized ovat suunnitelleet malliston, jossa yhdistyvät Specializedin vahva tekninen osaaminen ja ekologinen lähestymistapa pyöräilyyn sekä Fjällrävenin perinne valmistaa ajattomia ja vastuullisia retkeilytuotteita.

Seikkailun ei tarvitse suuntautua kaukaisiin maihin tai vaatia kuukausien etukäteissuunnittelua. The Great Nearby on oodi seikkailuille ja lähiluonnolle, joka on vain junamatkan päässä, kaupungin laitamilla tai jopa aivan nurkan takana. Yhteistyömallistoon on kehitetty muun muassa uudenlaisia pyörille tarkoitettuja säilytysratkaisuja ja laukkuja sekä teknisiä vaatteita ja lisävarusteita. Kaiken pohjana on vakaa luottamus siihen, että mitä useammat ihmiset löytävät luonnossa liikkumisen ilon, sitä enemmän maapallomme hyötyy.

Fjällräven ja Specialized. Ruotsi ja Kalifornia. Vaellus ja pyöräily. Tulossa myyntiin 15. maaliskuuta!

Jaa uutinen