Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Villawool ja Bonge lyöttäytyivät kimppaan – perheyrityksissä on voimaa!

Villawool ja Bonge lyöttäytyivät kimppaan – perheyrityksissä on voimaa!

Bonge toimii jatkossa Villawool-pipojen jakelijana ja jälleenmyynnin vauhdittajana Suomessa ja Baltiassa.

Bongen selkäranka on vahva perheyrittäjyys, joka on kantanut läpi aikojen tähän päivään. Samoin tunnettu pipobrändi Villawool on toisen polven perheyritys, joka personoituu vahvasti Matti Tikkaseen ja hänen elämäntyöhönsä alkaen vuodesta 1975. Tuotannosta ja designistä vastaavat jatkossakin Matti ja Rasmus Tikkanen.

Matti ”Nyt 67-vuotias ”eläkeläinen” Matti ”Ponnari” Tikkanen on sanonut aina, että pipoja hän kutoo hautaan asti. Nyt on kuitenkin aika antaa kova ja raskas myynti- sekä markkinointityö eteenpäin. Olemme erittäin onnellisia, että toinen perinteinen ja arvokas toisen generaation perheyritys ottaa Villawool-pipot kantoon” kertoo Rasmus Tikkanen.

Bonge Oy:n toimitusjohtaja Joonas Teeriaho on aina arvostanut Villawool-tuotemerkkiä.
”Villawool on näkynyt aina siellä missä on pitänytkin. Se on ollut jäänsärkijä, kun puhutaan villapipoista, ja onhan tämä hieno brändi tehnyt ensimmäisenä villapipoista bisnestä. Villawool oli muotia ennen kuin villapipot olivat sitä.” 

Tiedustelut:

Bonge Oy
Joonas Teeriaho
joonas.teeriaho@bonge.fi
0503642755

Villawool
Matti Tikkanen
matti@villawool.com
0405039099

Jaa uutinen