Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

OAC Finlandin hallitukseen kaksi uutta jäsentä

Kasvun vauhdittamana OAC Finlandin hallitus sai helmikuussa vahvistusta kahdesta kokeneesta hallitusammattilaisesta. Uusina jäseninä OAC Finlandin hallituksessa aloittivat Reetta Keränen ja Jarmo Puputti.

“OAC:n tarina ja konsepti ovat inspiroivia. Yritys luo omia innovatiivisia tuotteita ja tuo maahan laatumerkkejä retkeilijöille, seikkailijoille sekä kaikille luonnossa liikkujille. Uskon vahvasti outdoor-trendin voimistumiseen myös tulevaisuudessa. Kansainvälisesti toimiva OAC panostaa voimakkaasti kasvuun ja kehittymiseen. Jatkuvan kehittämisen ideologia on myös itselleni tärkeä. Toivon, että voin tuoda omalla kasvuyritystaustallani ja osaamisellani uusia rikastavia näkökulmia yhtiön tulevaisuuden rakentamiseen”, kertoo Reetta Keränen.

Reetta on toiminut vuosia kasvuyrittäjänä ja business designerina. Hänellä on asiantuntemusta erityisesti strategisesta ennakoinnista, palvelu- ja asiakaskokemuksen muotoilusta sekä yrityskulttuurin kehittämisestä. Reetta tekee myös väitöskirjaa Tampereen yliopiston johtamisen ja talouden tiedekunnassa. Hän tutkii kasvuyhtiöiden hallitustyötä ja kestävän kasvun johtamista.

 

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Antti Rauhala. Jäsenistä hallituksessa jatkavat Reetta Vuorio ja Miika Vuorio.

Jaa uutinen