Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Vauhti Speed Oy kiiruhti Ukrainan lasten avuksi

Venäjän 24.2.2022 käynnistämä laaja aseellinen hyökkäys itsenäistä Ukrainaa vastaan on koskettanut ja järkyttänyt koko maailmaa. Täysimittainen sota 2020-luvun Euroopassa, jossa kärsijöinä ovat viattomat siviilit; naiset, lapset ja vanhukset on käsittämätöntä ja totaalisen tuomittava”, toteaa Vauhti Speed Oy:n toimitusjohtaja Esa Puukilainen

Vauhti on saanut yhtiönä hätäpua ihan lähikaikoina.
Ukrainan ja ukrainalaisten kärsimys tuntuu ja koskettaa Vauhti Speed Oy:tä aivan erityisesti Vauhdin marraskuun lopulla 2021 kohtaaman tulipalo-onnettomuuden jälkimainingeissa. Hyvin pian onnettomuutemme jälkeen saimme apua usealta taholta, mm. Berner Oy:ltä tuotannon käynnistämiseen ja Joensuun Maila ry:ltä toimistotiloja. Nämä kädenojennukset auttoivat ja lämmittivät hädän hetkellä ja nyt vuorostaan on vauhtilaisen aika auttaa ja osoittaa solidaarisuutta hädässä olevia kohtaan.

Ukrainassa kärsitään sodan seurauksena heikentyneestä hygieniatasosta ja desinfiointiaineille on kova tarve. Vauhti Speed Oy lahjoittaa ukrainalaisille 30.000 pulloa käsidesiä. Vauhdin valmistaman Clean & Go käsidesin koostumus perustuu WHO:n suositukseen ja reseptiin. Tuote on testattu ja täyttää EN-standardien EN 1500, EN 12791, EN 13624, EN 13727 ja EN 14476 mukaiset vaatimukset. Tämä lahjoitettava erä on toimitettu Vauhdin varastosta 10.3.2022. Vauhdin käsidesit ovat osa Suomen Apteekkariliiton tytäryhtiön Medifon Oy:n koordinoimaa humanitääristä materiaaliapua, joka toteutetaan EU:n pelastuspalvelumekanismin kautta. ”Medifon Oy ja EU:n hätäavun koordinointikeskus ERCC pystyvät toimittamaan Vauhdin tarjoaman avun sitä eniten tarvitseville”, toimitusjohtaja Puukilainen päättää.

Jaa uutinen