Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

PUSUlle ISPO Award

PUSU X SPINNOVA® -uutuussuksi on palkittu ISPO Awardilla. Palkinto on kansainvälisen urheiluväline- ja ulkoilualan riippumattoman juryn tunnustus vuoden kiinnostavimmille tuotteille.

Puuppolan Suksen palkittu suksimalli on tulevan kauden uutuus, PUSU Loska SPINNOVA®. Se on monikäyttöinen ns. allmountain-suksi, joka on suunniteltu erityisesti keväiselle loskalumelle. Suksi on riittävän tukeva vaihteleviin olosuhteisiin ja tarpeeksi leveä kannattelemaan myös pehmeämmällä lumella.

Malli on PUSUn ja Spinnovan toinen yhteistyössä tehty suksi. PUSU Abisko SPINNOVA® lanseerattiin ennakkomyyntiin marraskuussa 2021.

Sekä Loska että Abisko ovat vahvistettu komposiittirakenteella, jossa täyspuuydintä perinteisesti vahvistavat lasi- ja hiilikuitukankaat on korvattu ekologisella ja luonnonmukaisella SPINNOVA®-kankaalla. SPINNOVA®-kuitu valmistetaan sertifioidusta puusta puhtaalla teknologialla ilman liuottamista tai haitallisia kemikaaleja. Ekologisuutta on noudatettu myös suksen muissa materiaalivalinnoissa; sukset on mm. viimeistelty aidolla jalavaviilulla.

ISPO Awardiin huipentuu yli kymmenvuotinen kehitystyömme laskettelusuksen tekemisessä”, kertoo PUSUn perustaja, suksiseppä Jani Ahvenainen.

Spinnovalle ISPO-palkinto on jo kolmas, jonka Spinnova on saanut yhdessä brändikumppanin kanssa. Aiemmat tunnustukset ISPO myönsi Bergansin SPINNOVA®-malliston, Collection of Tomorrow’n tuotteille.

Tämä on erityisen hieno tunnustus, sillä teimme kaupallisen päänavauksen korkean suorituskyvyn SPINNOVA®-komposiitteihin vasta hiljattain. Arvostamme todella juryn halua nostaa ekologisia, kilpailukykyisiä innovaatioita esiin. ISPO-palkinto on yhtä moderni ja rohkea kuin me ja kumppanimme”, toteaa Spinnovan teknologiajohtaja ja toinen perustaja Juha Salmela.

Kaikki PUSUn laskettelusukset ja lumilaudat suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Myös SPINNOVA®-kuitu tuotetaan Suomessa.

 

PUSUlle ISPO Award!

Jaa uutinen