Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Berner Oy ryhtyy valmistamaan Vauhti Speedin suksivoiteita

Suksivoidevalmistaja Vauhti Speedin Joensuun-tehdas paloi korjauskelvottomaan kuntoon marraskuun lopulla. Uuden tehtaan rakentamispäätös on tehty ja sen on tarkoitus valmistua Tohmajärvelle elokuussa 2022.

Vauhti Speedin voiteita valmistaa siihen saakka Berner Oy yhtiön Heinäveden tehtaalla.

Bernerin aloitteesta syntynyt yhteistuotanto käynnistyi tammikuussa.

Bernerin yhteydenotto tuli täytenä yllätyksenä ja oli meille osoitus suomalaisesta aidosta auttamisen halusta. Berner tarjosi Vauhdille Heinäveden tuotantolaitoksen kapasiteettia ja tiloja valmistaa Vauhdin tuotteita siihen saakka, kun saamme oman tuotantomme käyntiin”, sanoo Vauhti Speedin liiketoimintajohtaja Martti Uusitalo yhtiön tiedotteessa.

Meillä viime aikoina tehdyt linjainvestoinnit mahdollistivat tuotantomme jouston siten, että pystyimme tarjoamaan Vauhdille apua omien tuotteidemme saatavuutta vaarantamatta. Yhteistyö ja kumppanuudet merkitsevät perheyritykselle todella paljon. Arvomme mukaisesti kaikki työ Suomessa on merkityksellistä, joten meille oli luontevaa tarjota apua tässä tilanteessa naapurikylän Vauhdille”, sanoo Bernerin toimitusketjuista vastaava johtaja Juha Starck.

Vauhti Speed ja Tohmajärven kunta ovat tehdashankkeen lisäksi sopineet laajasta yhteistyöstä. Yksi sen muodoista on maailman ensimmäisen kunnallisen suksikirjaston perustaminen Tohmajärvelle.

Me haluamme pitää huolta kansalaisten lumiliikuntataidoista tulevien sukupolvien osalta, mutta pitää myös huolta niistä tohmajärveläisistä, jotka ovat aikoinaan itse tervanneet puusuksiaan”, kommentoi suksikirjastohanketta Vauhti Speedin toimitusjohtaja Esa Puukilainen.

 

Lähde: tiedote

Jaa uutinen