Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

GoExpo-tapahtumakokonaisuutta ei järjestetä 2022

Liikunnan, ulkoilun ja kuvaamisen tapahtumakokonaisuutta GoExpoa ei järjestetä vuonna 2022 sen aiemmin suunnitellussa muodossa. Kuva & Ääni järjestetään Habitaren yhteydessä 9.–11.9.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Golf toteutetaan vuonna 2022 virtuaalisesti, ja vuonna 2023 samaan aikaan Kevätmessujen kanssa. Fillaria ja Outdooria ei järjestetä vuonna 2022.

GoExpo-tapahtumakokonaisuus oli määrä järjestää 4.–6.3.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumakokonaisuuden oli määrä kattaa neljä tapahtumaa: Fillari, Golf, Outdoor ja Kuva & Ääni. Pitkän pohdinnan jälkeen Messukeskus teki yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa päätöksen, että GoExpo-tapahtumakokonaisuutta ei vuonna 2022 järjestetä sen nykyisessä muodossa.

Messukeskus haluaa tarjota kävijöille ja yrityksille onnistuneita, tuloksellisia ja elämyksellisiä tapahtumia. Tapahtumia kehitetään jatkuvasti paitsi sisällön, myös esimerkiksi tapahtuman kattavuuden ja ajankohdan näkökulmasta. Vaikka olisimme mielellämme mahdollistaneet tulokselliset kohtaamiset GoExpossa tänä vuonna, tilanne antaa myös hyvän mahdollisuuden kehittää tapahtumia eteenpäin ja miettiä missä yhteydessä ne tavoittavat parhaiten niin nykyiset kuin uudetkin harrastajat”, sanoo GoExposta vastaava liiketoimintapäällikkö Tanja Pasila Messukeskuksesta.

Golf järjestetään tänä vuonna virtuaalisesti – vuonna 2023 se siirtyy Kevätmessujen yhteyteen

Golf on päätetty järjestää vuonna 2022 virtuaalisesti. Virtuaalitapahtuma toteutetaan 4.-6.3.2022. Tapahtuma järjestettiin virtuaalisesti myös vuonna 2021, jolloin toteutus onnistui kaupallisesti hyvin, minkä vuoksi tapahtuman järjestäminen tässä muodossa nähdään toimivana ratkaisuna tänäkin vuonna.

Messukeskuksessa tapahtuma järjestetään seuraavan kerran vuonna 2023, jolloin se järjestetään 31.3.–2.4. Messukeskuksessa järjestetään samaan aikaan yhteensä viisi tapahtumaa kattavat Kevätmessut, jotka ovat avoinna 30.3.-2.4.2023. Kevätmessujen tapahtumat ovat Asu & Remontoi, Kevätpuutarha, OmaMökki, Sisusta sekä Lähiruoka & Luomu. Kaikkiin tapahtumiin pääsee samalla pääsylipulla.

Golfmessut järjestetään omana itsenäisenä tapahtumana samaan aikaan huhtikuussa 2023 järjestettävien Kevätmessujen kanssa. Kevätmessut keräävät valtavan joukon ulkoilmaharrastuksista kiinnostuneita kävijöitä, ja uskomme, että tästä joukosta löytyy myös golfin harrastamisesta kiinnostuneita ihmisiä aivan kauden kynnyksellä”, kertoo Tanja Pasila.

Outdoorin ja Fillarin suunnitelmat työn alla

Sekä Fillari että Outdoor omaavat tapahtumina oman fanikuntansa. Molempien tapahtumien jatkomahdollisuuksia mietitään parhaillaan. Jo hankitut GoExpo-pääsyliput voi vaihtaa Messukeskuksen lahjalippuun ottamalla yhteyttä Messukeskuksen asiakaspalveluun.

www.goexpo.fi | www.kuvamessut.com | www.golfmessut.fi

 

Jaa uutinen