Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Berner valmistaa toistaiseksi Vauhti Speedin suksivoiteita

Maailman vanhimman ja johtaviin suksivoiteiden valmistajiin kuuluvan Vauhti Speed Oy:n Joensuun tuotantolaitos tuhoutui kokonaisuudessaan tulipalossa marraskuun lopussa. Palon seurauksena yhtiön tuotanto on ollut keskeytyneenä.

Joensuun lähellä sijaitseva Bernerin Heinäveden-tehdas otti palon jälkeen yhteyttä ja tarjosi apua vaikeuksiin ajautuneelle Vauhdille.

​​​​​​​”Bernerin yhteydenotto tuli täytenä yllätyksenä ja oli meille osoitus suomalaisesta aidosta auttamisen halusta. Berner tarjosi Vauhdille Heinäveden tuotantolaitoksen kapasiteettia ja tiloja valmistaa Vauhdin tuotteita siihen saakka, kun saamme oman tuotantomme käyntiin. Vauhdin ja Bernerin yhteistuotanto käynnistyy tällä viikolla ja saamme ensimmäiset tuotantoerät kauppoihin viikon sisällä”, iloitsee Vauhti Speedin liiketoimintajohtaja Martti Uusitalo.

Meillä viime aikoina tehdyt linjainvestoinnit mahdollistivat tuotantomme jouston siten, että pystyimme tarjoamaan Vauhdille apua omien tuotteidemme saatavuutta vaarantamatta. Bernerin perusarvoja ovat työ, rehellisyys ja ihminen. Yhteistyö ja kumppanuudet merkitsevät perheyritykselle todella paljon. Arvomme mukaisesti kaikki työ Suomessa on merkityksellistä, joten meille oli luontevaa tarjota apua tässä tilanteessa naapurikylän Vauhdille. On hienoa päästä auttamaan suomalaista voideyhtiötä ja valmistamaan yhteistyössä heille tuotteita Heinävedellä”, kertoo Juha Starck Bernerin toimitusketjusta vastaava johtaja.

Vauhti Speedin uusi tuotantolaitos valmistuu kesän lopussa Tohmajärvelle.

Jaa uutinen