Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

YouSport poimi sesongin kiinnostavimmat uutuudet!

Salomon lanseeraa älykkäät laskettelukypärät

Salomon ja Twiceme ovat aloittaneet yhteistyön älykkäiden hiihtokypärien tiimoilta. Uudet twICEme® smart -kypärät tarjoavat turvallisuustietoja älypuhelimen avulla. Puhelimella skannaamalla kypärästä saadaan selville sen käyttäjän vanhempien puhelinnumerot, tarkka sijainti, sairaushistoria yms. Kypärät on määrä julkaista vuoden 2022 lopulla.

Ski Patroleilla ja muilla rinnetyöntekijöillä on onnettomuustilanteissa tarve saada henkilökohtaiset turvatiedot käyttöön nopeasti, Twiceme Technologyn toimitusjohtaja Christian Connolly kertoo.

Twiceme tekee jo yhteistyötä POC-, Julbo- ja Dainese-brändien kanssa. Kypärien turvallisuustaso on noussut viime vuosina mm. MIPS-teknologian ansiosta. Twiceme uskoo, että paras tapa lisätä turvallisuutta on tehdä laitteista älykkäitä. Näin kypäränkäyttäjän turvallisuus kasvaa entisestään.

Vuodesta 2001 lähtien olemme Salomonilla kehittäneet kypäriämme parantaaksemme urheilunharrastajien turvallisuutta. twICEmen NFC-teknologian avulla voimme tehdä kypärän turvallisuudesta entistä kokonaisvaltaisempaa. Kypärä suojaa iskuilta, mutta tallentamalla hätäyhteystiedot, vakuutukset ja lääketieteelliset tiedot twICEmen NFC-sirulle voimme suojata käyttäjiämme myös joiltain jälkiseurauksilta, Salomonin markkinointi- ja konseptipäällikkö Chris Bellamy kertoo.

SA Y0BGD Active Crop Top 0RL front_web

Shock Absorber lanseeraa yhteistyömalliston Champion-brändin kanssa

Shock Absorber -urheiluliivien kevään ja kesän 2022 uutuusmallisto saapuu jälleenmyyjien verkkokauppoihin ja myymälöihin joulukuun aikana. Luvassa on sekä uusia malleja että uusia kausivärejä. Shock Absorber -urheiluliivimerkki on ollut alansa edelläkävijä vuodesta 1995 asti. Brändin vuoden 2022 uutuuksia on muun muassa yhteistyömallisto ikonisen amerikkalaisen Champion-brändin kanssa.

Fjällräven talviretkeily

Fjällrävenin vinkit talviretkeilyyn

Talven tulo ja lämpömittarin painuminen pakkasen puolelle ei automaattisesti tarkoita retkeilykauden päättymistä. Oikeiden varusteiden ja lämpöisten vaatteiden avulla retkeilyharrastusta voi hyvin jatkaa myös talvella. Lisälämpöä retkelle tuovat esimerkiksi Fjällrävenin naisten Karla Pro Winter -housut, jotka on valmistettu kestävästä G-1000 Eco -materiaalista. Se päästää kosteuden haihtumaan ja pitää lämpimänä.

Myös miesten kestävät ja lämpimät Barents Pro Winter -ulkohousut on tehty talvikäyttöön ja niissä on täysvuori harjattua verkkokangasta lisälämmöneristystä varten. Superlämmin Keb Expedition Down -untuvatakki puolestaan on varma valinta kylmille talvisille retkille. Takissa on vettä ja tuulta hylkivä pinta, ja se on täytetty korkealaatuisella, eettisesti tuotetulla untuvalla.

Jaa uutinen