Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Muotikauppaketju Jack & Jones puvusti miesten salibandymaajoukkueen

Urheiluasumerkit ovat jo pitkään olleet mukana muotivirtauksissa. Myös muotikauppa on ottanut roolia urheilun parissa. Joulukuun alussa päättyneissä salibandyn MM-kisoissa Muotikauppaketju Jack & Jones huolehti Suomen maajoukkueen vapaa-ajan asuista.

Jack & Jones innostui heti mahdollisuudesta puvustaa Suomen salibandymaajoukkuetta. Toimitimme joukkueelle Jack & Jonesin laadukkaat puvut, kauluspaidat ja asusteet. Puvuissa maajoukkue edustaa tyylikkäänä myös kaukalon ulkopuolella, vaatemerkin PR-vastaava Iida Pienimäki kommentoi.

Suomen salibandymaajoukkue esiintyi kotikisoissa tummansinissä puvuissa. Tyyli sai siunauksen myös Suomen konkaripakki Juha Kivilehdolta, joka valittiin kisojen All Stars -kentälliseen.

Puvut on tehty hyvällä maulla, ja ne ovat istuvat ja laadukkaat. Ne yllättivät positiivisesti. Näkee myös jätkistä, että mielellään myös pitävät näitä ja todella usein. Vähän joutuu joukkueenjohto jopa välillä toppuuttelemaan, ettei ihan kaikkiin kisatapahtumiin mennä puvuissa, vaan välillä myös rennommissa, Kivilehto kommentoi.

Kuva: Juha Keskinen

Jaa uutinen