Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Kappa ja Ski Sport Finland laajaan yhteistyöhön

Italialainen urheiluvaatemerkki Kappa ja Ski Sport Finland ovat solmineet monivuotisen ja monimuotoisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksessa maajoukkueurheilijat laskevat Kappan vaatteissa, minkä lisäksi Ski Sport Finland toimii brändin myyntiagenttina Suomessa.

Maajoukkueasujen ja niistä jalostettujen Fearless Finns -kuluttajatuotteiden lisäksi Ski Sport Finland aloittaa myös Kappan skandinaavisen malliston tukkumyynnin.

Fearless Finns -tuotteita olemme myyneet Fearlessfinns.com-verkkokaupassamme sekä esimerkiksi Levin maailmancupissa. Lisäksi Fearless Finns -tuotteista on teetetty yhteistyökumppaneille omia yksilöllisiä tuote-eriä, Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Iiro Kaukoniemi kertoo.

Ski Sport Finland on aloittanut Kappan skandinaaviseen makuun sopivan laskettelu- ja ulkoiluasujen ennakkomyynnin kaudelle 2022–2023.

Saamme Tanskan-päämieheltämme hyvän tuen, mikä madalsi kynnystä lähteä tähän laajaan yhteistyöhön. Tämä on erittäin mielenkiintoinen ja uudenlainen yhteistyö brändin ja liiton välillä. Toivottavasti myös perinteinen sporttikauppa haluaa tutustua Kappan tuotteisiin, Kaukoniemi toivoo.

 

Lisätietoja: Iiro Kaukoniemi, Ski Sport Finland, puh. 040 0519422

Jaa uutinen