Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

XXL on maastohiihtomaajoukkueen uusi pääyhteistyökumppani

Suomen Hiihtoliitto ja XXL ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka on muotoa 1+2-vuotta. Sopimuksen myötä urheilukauppaketju XXL liittyy mukaan Suomen maastohiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppanien joukkoon. Yhteistyö rakentuu vahvalle yhteiselle arvopohjalle ja tavoitteille, ja kumppanuus tulee näkyvyyselementtien lisäksi näkymään vaikuttavasti myös viestinnällisesti ja markkinoinnillisesti.

Suomen Hiihtoliitolle yhteistyö XXL:n kanssa on erittäin mieluinen ja toivottu asia. Tiivis kumppanuus mahdollistaa monipuolisia yhteisiä hyödyntämistoimenpiteitä ja tukee molempien osapuolten strategisia painopistealueita.

XXL on liikunnan ja urheilun saralla vahva toimija ja on hieno lisä kumppaniverkostoomme. Yhteistyö XXL:n kanssa kattaa koko toimikenttämme ulottuvuudet, aina huippu-urheilusta sosiaalisen vastuun kantoon kansanterveyttä edistämällä, kommentoi Suomen Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari-Pekka Jouppi.

XXL:n visio on olla Euroopan suosituin määränpää urheilu- ja ulkoilutarvikkeille. 20-vuotisen toimintahistoriansa aikana XXL on kasvanut monikansalliseksi yritykseksi, joka työllistää toimintamaissaan yhteensä noin kuusituhatta eri lajeista innostunutta työntekijää.

Me XXL:llä uskomme, että urheilu- ja ulkoiluaktiviteetit yhdistävät ihmisiä. Riippumatta iästä, sukupuolesta, taustasta tai ostovoimasta, jokaisella tulisi olla mahdollisuus nauttia eri urheilulajien tuomasta ilosta. Yhtiömme slogan ’All Sports United – Sports unite all’ alleviivaa, että haluamme tuoda mahdollisimman monta urheilulajia mahdollisimman monen saataville, sanoo XXL Suomen toimitusjohtaja Pasi Lämpsä.

XXL:n ja Hiihtoliiton yhteistyön tavoitteena onkin isossa kuvassa aktivoida ihmisiä liikunnan ja aktiivisen elämän pariin. Ihmisten liikuttaminen matalalla kynnyksellä ja yhdenvertaisuutta edistäen on myös Hiihtoliiton strategian peruspilareita.

Hiihtoliiton kanssa solmittu kumppanuus auttaa meitä tavoittamaan kohderyhmäämme valtakunnallisesti. Työstämme yhdessä Hiihtoliiton kanssa parhaillaan erilaisia konkreettisia tapoja liikkumiseen ja aktiiviseen elämään kannustamiseksi, esimerkiksi yhteistä hiihtotapahtumaa pääkaupunkiseudulle, Lämpsä lisää.

Jaa uutinen