Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Varuste.net uusiin toimitiloihin

Varuste.netin Helsingin Konalan uudet liiketilat ovat osoitteessa Malminkartanontie 1. Rakentaminen sujui ilman suurempia haasteita vaikeista ajoista huolimatta.

Onnistuimme pysymään tiukentuneessa aikataulussa ja pääsimme luovuttamaan kohteen sovitusti. Hanke on hieno yhteistyön tulos, jossa kehitimme hanketta yhdessä rakennuttajan ja käyttäjän kanssa, kertoo Varten toimitilarakentamisen johtaja Mikko Sirviö.

Kohteen suunnittelussa huomioitiin energiatehokkuus. Katon aurinkoenergiakuormaa kevennettiin valitsemalla kohteen katon väriksi valkoinen pvc-kate, joka heijastaa auringonsäteilyä pois vähentäen tilojen viilennystarvetta. Lisäksi kohteeseen valittiin lämmitysmuodoksi ympäristöystävällinen maalämpö. Rakennetun kiinteistön koko on 6 800 neliömetriä sisältäen kivijalkamyymälän, toimistotilat sekä varastotilaa.

Kohteen tilaratkaisut tulevat palvelemaan suunnitellusti monikanavaista kauppaa pitkälle tulevaisuuteen. Tilat avattiin asiakkaille marraskuussa, ja pääsemme nyt heti testaamaan uusia toimitiloja vuoden kaupallisesti vilkkaimpana aikana, Varuste.netin toimitusjohtaja Ilkka Rajakallio kertoo.

Jaa uutinen