Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

ISPO siirtyi marraskuulle – ISPO Outdoor kesäkuulle

Perinteinen talviurheiluvälineisiin keskittyvä ISPO München on siirretty järjestettäväksi 28.–30.11.2022.

Kesätuotteisiin keskittyvä OutDoor by ISPO 2022:n uusi aika on 12.–14.6.2022.

Messut ovat saaneet uudet ajankohdat strategisista syistä eli pitkäaikaisten markkinamuutosten vuoksi. Toimitusketjujen ja tilaussyklien johdosta ISPO Münchenin aiempi ajankohta tammi–helmikuun taitteessa oli alalle liian myöhäinen. Myös ISPO OutDoorin uusi ajankohta palvelee alaa paremmin.

Kun toimiala muuttuu, meidän on myös löydettävä uusia tapoja toimia. Uudet ajankohdat tarjoavat täysin uusia mahdollisuuksia teollisuudelle ja kaupalle, Messe Münchenin toimitusjohtaja Klaus Dittrich sanoo.

Pysyvä päivämäärien siirto tuo kansainvälisille messuille entistä enemmän merkitystä ja aivan uuden paikan tärkeänä inspiraation lähteenä kaikille, myös kuluttajille.

Messuilta kauppiaat saavat yleiskatsauksen kauden uusista tuotteista ja voivat sitten aloittaa tilauskauden, jossa tehdään koko alan laajuisesti merkittäviä päätöksiä, Dittrich lisää.

Olemme luomassa täysin uutta liiketoimintaekosysteemiä, jossa ISPO Munich ja OutDoor by ISPO saavat enemmän merkitystä mukautumalla muuttuneisiin tilaussykleihin, Messe Münchenin kulutustavaraliiketoimintayksikön johtaja Tobias Gröber kertoo.

Myöhemmin OutDoor by ISPO tulee sijoittumaan touko–kesäkuun taitteeseen.

Jaa uutinen