Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

YouSport poimi sesongin kiinnostavimmat uutuudet!

Merrell tarjoaa pitoa kolmella tavalla

Talven liukkaat ovat ainakin käväisseet koko Suomessa. Merrell taklaa kolmella eri pohjateknologialla liukkauden tuomia haasteita. Vibram® IceTrek™ -pohjan ja nastojen yhdistelmä on kehitetty suosittujen kitka- ja pitopohjakenkien rinnalle. Yhteisvaikutus takaa täydellisen pidon jäiselläkin alustalla. Näin erilaiset pohjatyypit eroavat toisistaan:

Kitkapohja: Vibram® IceTrek -kitkapohja toimii kuin auton kitkarengas. Kuvioidun pohjan nappuloiden reunoissa oleva hammastus parantaa pitoa eri alustoilla. Materiaali säilyttää pito-ominaisuutensa lämpötilan laskiessakin. Kitkapohja toimii ja pitää niin pakkaslumella kuin paljaalla asfaltilla ja maastossakin.

Pitopohja: Vibram® Arctic Grip™ -pitopohja on suunniteltu haasteelliselle jäiselle vesikelille ja pakkaselle. Sen toiminnallisuus perustuu kahden materiaaliseoksen yhdistelmään sekä pohjan rakenteeseen, ja se porautuu vesipatjan läpi luoden kitkaa jään kanssa. Pitopohjan toiminnallisuus on siis laajempi kuin kitkapohjan. Eri kitkapohjista juuri pitopohja antaa eniten varmuutta askellukseen märällä jäisellä pinnalla. Pitopohjajalkineilla on hyvä kävellä myös sisätiloissa.

Nastapohja: Kun Vibram® IceTrek -kitkapohjaan yhdistetään kymmenen oikeinsijoitettua hiiliteräsnastaa, saadaan aikaan optimaalinen toiminnallisuus ja paras pito jäällä. Pohjan nappuloiden reunoissa oleva hammastus parantaa pitoa eri alustoilla, ja hiiliteräsnastat porautuvat jäähän. Kovalla alustalla, kuten asfaltilla, nastat vetäytyvät pohjamateriaalin FloatPro Foam™ -välipohjan ansiosta hivenen sisään, jolloin kumimateriaali tarraa enemmän alustaan.

Photography-BG.png

Helly Hansen lahjoo laskutakin ostajia hiihtolipuilla

Helly Hansen tarjoaa SKI-tuotteiden mukana SKI FREE –etiketin, jonka voi muuttaa ilmaiseksi hissilipuksi tai kahdeksi päivälipuksi yhden hinnalla Helly Hansenin yhteistyöhiihtokeskuksissa Suomessa ja ympäri maailmaa.

SKI FREE -ohjelmassa on mukana jo lähes 60 hiihtokeskusta ympäri maailmaa. SKI FREE -lippu aktivoidaan Helly Hansenin verkkosivuilla, ja ostaja voi valita, missä keskuksessa haluaa edun hyödyntää.

Mukana ovat muun muassa legendaariset Chamonix Ranskassa, Verbier Sveitsissä, Sun Valley Yhdysvalloissa sekä monet muut aktiivisten laskijoiden suosikkikohteet. Suomesta SKI FREE -hiihtokeskuksia löytyy kolme: Saariselkä, Salla ja Ylläs. Saariselällä ja Sallassa SKI FREE -lipulla saa kaksi päivälippua yhden hinnalla ja Ylläksellä yhden ilmaisen päivälipun.

Haglöfsin talviuutuudet vievät ulkoilutuotteiden suojaavuuden uudelle tasolle

Haglöfs -Outsider by Nature, kannustaa ihmisiä kurkottelemaan mukavuusalueen ulkopuolelle ja haastamaan omia fyysisiä rajoja ulkona luonnossa monipuolisesti liikkuen. Esimerkiksi Nordic Expedition Down Hood -takki vie untuvatakin hengittävyyden ja arktisen suojaavuuden täysin uudelle tasolle. Sen eristeenä on käytetty H DOWN Platinum (800 CUIN*) -untuvan ja hyvin lämpöä johtavalla grafeenilla käsitellyn, synteettisen Mimic PLATINUM -kuidun yhdistelmää.

Kahden funktionaalisen eristemateriaalin yhdistelmä takaa erinomaisen hengittävyyden ja lämmöneristyksen myös kosteissa olosuhteissa. Yhteistyössä Nikwaxin kanssa valmistetussa NHD+ -untuvassa on kiistatta alan paras vedenhylkivyyskäsittely, jonka ansiosta untuva säilyttää erityskykynsä märkänä jopa 10 000 minuuttia eli viikon ajan. Lisäksi Veden- ja tuulenpitävä PROOF™ -ulkomateriaali varmistaa lämpimänä pysymisen säässä kuin säässä. Kolmikerroksinen PROOF™ -materiaali on fluorivapaa ja bluesign®-hyväksytty.

Miesten koot S-XXL ja naisten koot XS-XXL. Suositushinta 739 euroa.

Jaa uutinen