Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Vaude joudutti ympäristöohjelmaansa

Saksalainen Vaude on pitkään tehnyt työtä ympäristön hyväksi. Aiemminkin kunnianhimoinen ilmastostrategia on toteutunut nopeammin kuin yhtiö osasi odottaa. Rivakan toiminnan ansiosta Vauden kaikki tuotteet ovat ilmastoneutraaleja jo vuoden 2022 alusta alkaen.

Eikä yhtiö jää tuudittautumaan ilmastoneutraaliuden huumaan. Vuoteen 2024 mennessä yhtiön ajoneuvoista pääsee ilmaan 40 prosenttia vähemmän kasvihuonekaasuja vuoteen 2019 verrattuna. Lisäksi vuoteen 2030 mennessä kaikki yhtiön käyttämä sähkö on ekosähköä. Scope 3 -kasvihuonekaasujen päästöt puolitetaan tämän vuosikymmenen loppuun mennessä. Päästövähennykset saadaan eritoten materiaalien hallintaa parantamalla.

Jaa uutinen