Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Fjällräven Kånken personoituna

Fjällräven on luonut uuden Kånken Me -suunnittelutyökalun, jonka avulla kuka tahansa voi suunnitella unelmiensa Kånkenin. Repun 15 muokattavalla osalla ja kuhunkin osaan tarjolla olevalla 14 erilaisella värivaihtoehdolla repusta on saatavilla lukuisia erilaisia väriyhdistelmiä

Kun uniikki Kånken on suunniteltu, Fjällräven aloittaa repun valmistuksen, ja se lähetetään tilaajalle 3–4 viikon kuluessa. Kånken Me -reppua on saatavilla rajoitetusti ja niitä valmistetaan vain tuhat viikossa.

43-vuotias Kånken-reppuklassikon erikoismalli on saatavilla Fjällrävenin verkkosivuilta 18. lokakuuta alkaen.

Jaa uutinen