Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

YouSport poimi sesongin kiinnostavimmat uutuudet!

Helly Hansen laajentaa materiaali-innovaatioiden käyttöä uusiin tuotekategorioihin

Talven 2021 mallistossa Helly Hansenin vastuullisten vedenpitävien LIFA INFINITY™- ja LIFA INFINITY PRO™-materiaalien hyödyntäminen laajenee ski- ja outdoor-kategorioihin.

Helly Hansen lanseerasi viime talvikaudella tähän mennessä innovatiivisimman ja kestävimmän vedenpitävän LIFA INFINITY PRO ™ -materiaalin, joka on valmistettu ilman lisättyjä kemiallisia käsittelyjä. Toiminnallisuuden kannalta kriittinen kankaan pinnan vedenhylkivyys on saatu aikaan kuituominaisuuksien ja -rakenteen avulla, eikä sitä tarvitse myöskään jälkeenpäin aktivoida jälkikäsittelyillä. Uudessa mallistossa tätä vastuullista kuorimateriaalia hyödynnetään myös vapaalaskuun suunnitelluissa kuorituotteissa, kuten Elevation Infinity 2.0 -takissa, unisex-mitoituksen ULLR Chugach Infinity -haalarissa ja naisten W Elevation Infinity -kuoritakissa. Kaikki nämä tuotteet edustavat modernien laskuvaatteiden aatelia ja varmistavat täydellisen laskunautinnon ääriolosuhteissa.

Lisätietoja:
Helly Hansen
kai.kantanen@hellyhansen.com

Uusi pyörävalaisin Lupinelta – pieni ja näpsäkkä Nano

Lupinen pyörävalaisinten sarjan uusi jäsen on pienikokoinen ja kevyt, mutta kuitenkin riittävän suorituskykyinen SL Nano. Se on suunniteltu katu- ja maantiepyöräilyyn, eikä sen ylhäältä leikattu valokeila häikäise vastaantulijaa.

Valaisimesta löytyvät mallit sekä perinteiseen että sähköpyörään ja sen pieni ja kevyt rakenne helpottavat asennusta. Akulla varustetut valaisimet sopivat kaikkiin pyörämalleihin ja valittavana on joko langallinen tai langaton kaukosäädin. Päivänvaloautomatiikka vähentää säätämisen tarvetta, valoa on aina oikea määrä ja akku kestää pidempään. Valaisimella sekä akulla on kahden vuoden takuu. Suositushinta 149 euroa.

Lisätietoja:
Vandernet Oy
Antti Blåfield
antti@vandernet.com

Nivealta uusi antibakteerinen käsivoide

Koronan takia lisääntynyt käsien pesun kuivattaa ihoa helposti ja iho kaipaa pitkäkestoista suojaa varsinkin näin syksyllä säiden viilentyessä. Nivea tuo syyskuussa markkinoille uuden 3in1 Care & Protect Anti-Bacterial -käsivoiteen, joka auttaa poistamaan iholta bakteereita. Samalla se ravitsee ja kosteuttaa ihoa, suojaa sitä kuivumiselta sekä palauttaa ihon oman suojapinnan. Käsivoide poistaa iholta bakteereita mm. etyylihexyglyseriinin ja voiteen matalan pH:n (4,6) yhteisvaikutuksen ansiosta. Käsivoide ei sisällä ihoa kuivattavaa etyylialkoholia ja se imeytyy erittäin nopeasti jättäen ihon pehmeän oloiseksi. Miedosti tuoksuva käsivoide sopii sekä naisille että miehille.

Lisätietoja:
Nivea.fi

Syksy on GORE-TEX® -kenkien kulta-aikaa

Parasta ajanvietettä pimeneviin iltoihin ovat reippaat lenkit happirikkaassa ilmassa. Vedenpitävät jalkineet mahdollistavat huolettomat harrastukset kosteissakin keleissä.

Merrell ei suotta ole maailman suosituin ulkoilujalkinebrändi. Sen ikonisten MOAB-jalkineiden ensimmäinen versio lanseerattiin markkinoille yli 15 vuotta sitten yhdistämällä vaelluskenkiin hyvin vaimennettu lenkkarimainen pohjarakenne.

Uusi MOAB SPEED GTX on kasvavaan speed hiking -trendiin vastaava vedenpitävä jalkine. Sen hyvin istuva lesti, tukeva kantapää ja välipohjan FloatPro Foam™ -ilmatyynyvaimennus tekevät jalkineesta monipuolisen ja miellyttävän käyttää vaihtelevissa olosuhteissa. Kevyen lenkkarimaisen jalkineen hyvän pidon takaa Vibram® EcoDura -ulkopohja, joka pitää myös kosteilla alustoilla sekä kivien ja juurakoiden päällä.

Vedenpitävät MOAB SPEED GTX -kengät sopivat sekä vuoria kovalla sykkeellä valloittaville seikkailijoille että rauhallisempaan tahtiin ulkoileville. Valittavana on kaksi eri korkeutta: mid-vartinen korotetulla varrella sekä matala.

Lisätietoja:
www.merrell.fi

Hellästi puhdistava vartalonpesuaine kaikille ihotyypeille

Evolve Organic Beauty luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Sarjan uutuus on hedelmäinen Organic Beauty Pomegranate and Goji Aromatic Wash -vartalonpesuaine kaikille ihotyypeille. Sen koostumus sisältää yhdistelmän ihoa rauhoittavaa luomu aloe veraa ja kosteutta sitovaa kvinoaproteiinia. Se puhdistaa hellävaraisesti häiritsemättä ihon luonnollista rasva- ja kosteustasapainoa. Energisoivan tuoksunsa tuote saa granaattiomenasta, päärynästä, persikasta, vadelmasta ja sitruksesta.

Saatavilla Stockmannilta ja Ruohonjuuresta.

Jaa uutinen