Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Spinnova aloittaa kehitysyhteistyön The North Facen kanssa

Spinnova on suomalainen puusta ja jätteestä tekstiilikuituja kehittävä yhtiö, joka on kesäkuussa listautunut Helsingin pörssin First North -markkinapaikalle. Nyt yritys aloittaa kehitysyhteistyön The North Facen kanssa. Yhteistyötä urheilujätin kanssa yhtiöstä kommentoidaan merkittäväksi, eritoten tuotteen markkinoille pääsyn ansiosta. Yhteistyön tavoitteena on Spinnovan materiaaleja sisältävien tuotteiden kaupallistaminen ja kuidun ensimmäisten kaupallisten tuotantovolyymien käyttö.

Ensimmäistä tehdastaan, jonka arvioidaan aloittavan tuotanto vuoden 2022 loppupuolella, Jyväskylään rakentavaan Spinnovaan on aiemmin sijoittanut Adidas. Spinnovan tavoitteena on kasvattaa tuotantokapasiteettiaan merkittävästi seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Jaa uutinen