Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

YouSport poimi sesongin kiinnostavimmat uutuudet!

Sporttaavan naisen tärkein treenivaruste ovat urheiluliivit

Shock Absorber on maailmalla tunnettu, innovatiivinen ja laadukas urheiluliivimerkki ja alansa edelläkävijä vuodesta 1995 lähtien. Brändin kaikki urheiluliivimallit ovat viimeisteltyjä jokaista yksityiskohtaa myöten ja ne on suunniteltu tarjoamaan ylivertaista tukea urheiluun.

Shock Absorberin syksy-talvimallistossa on useita naisellisia toppimallisia urheiluliivejä sekä innovatiivinen kevyesti topattu urheiluliivi. Omat liivinsä on myös juoksijoille ja valikoimissa on myös klassinen, selästä aukeava liivimalli. Uuden kausivärit ovat kaupoissa elokuussa 2021.

Lisätietoja:
www.shockabsorber.fi

Kesäpäivän pelastus on CONTINU Charcoal -kuivashampoo

Aktiivihiiltä sisältävä CONTINU Charcoal -kuivashampoo imee tehokkaasti itseensä ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia hiuspohjan pinnalta. Kuivashampoon kosteuttava natrium-PCA-ainesosa jättää hiukset raikkaiksi ja puhtaan tuntuisiksi kuivattamatta. Täydellinen tuote kesäkassiin.

ASICSin uusi Metaspeed Edge -juoksukenkä

Kesäkuun alussa kauppoihin saapui ASICSin uusi Metaspeed Edge -juoksukenkä, joka on suunniteltu erityisesti cadence-tyylin juoksijoille. Uutuuskenkä helpottaa pidentämään askellusta ja parantamaan kokonaistehokkuutta. Kenkä auttaa myös tutkitusti vähentämään askelten määrää maratoneilla.

Lisätietoja:
Mikael Kojo
mikael.kojo@hoxby.com

Clinique – puhdistus ja kuorinta samassa tuotteessa

Uusi, päivittäiseen käyttöön sopiva Clinique All About Clean 2-in-1Cleansing + Exfoliating Jelly on kasvojenpuhdistushyytelö, joka syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti jättäen sen pehmeäksi ja raikkaaksi. Hyytelömäinen koostumus sisältää salisyylihappoa sekä bambujauhetta, jotka puhdistavat ihon meikistä ja muista kesäpäivän epäpuhtauksista. Kätevä 2-in-1-koostumus yhdistää puhdistustuotteen ja kuorinnan samaan tuotteeseen.

Uudet BeautyAct-tuotteet suojaavat ihoasi auringolta

BeautyAct-sarjan upouudet SPF-tuotteet ovat 100 % vegaanisia, hajusteettomia ja dermatologisesti testattuja aurinkosuojatuotteita kasvoille. Tuotesarjan kaikki tuotteet hoitavat ihoa ja suojaavat tehokkaasti auringolta. Tuotevalikoimaan kuuluu DailyShield Protective -seerumi, DailyShield Eye Cream -silmänympärysvoide, DailyShield Melting Cream -kasvovoide sekä BeautyAct SPF 30 Skin Protecting Primer -meikinpohjustusvoide.

Jaa uutinen