Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

YouSport poimi sesongin kiinnostavimmat uutuudet!

Kesän hengittävä vaellusmallisto

Fjällrävenin lämpimän sään Abisko Midsummer -mallisto täydentyy kevyillä, hengittävillä ja nopeasti kuivuvilla uutuuksilla, joiden materiaalina on joustava ja kevyt G-1000 Air Stretch. Se tekee liikkumisesta helppoa ja mukavaa lämpimällä säällä.

Palkitut Abisko Midsummer -housut on saatavana nyt käytännöllisillä katkolahkeilla. Housut ovat joustavat ja hengittävät, ja polvien alla olevien vetoketjujen ansiosta niistä saa hetkessä shortsit. Ne on valmistettu luomupuuvillaa ja osin kierrätettyä polyesteriä sisältävästä G-1000 Air Stretchistä. Housut ovat mainiot kesäiseen vaeltamiseen ja reissuille, joille haluaa pakata kevyesti.

Uutuusdeodorantit tuovat raikkaan olon

Suihkutettavat Bi-es Blossom -deodorantit antavat raikkaan kukkaisen tuoksun ja estävät samalla bakteerien aiheuttaman pahan hajun syntymistä. Tuoksuvaihtoehtoina ovat valkoisilta kukilta ja jasmiinilta tuoksuva Garden sekä seetripuun, myskin ja raikkaiden hedelmien tuoksuinen Meadow. Deodorantit kuuluvat markettien perusvalikoimaan ja ovat helposti saatavilla Prismoista ja K-Citymarketeista. 

Budgie kuivashampoo tekee kaikista päivistä hyviä hiuspäiviä

Budgie The good hair day dry shampoo -kuivashampoo on uusi version brändin aiemmasta suosikkituotteesta Multitasking dry shampoo -kuivashampoosta. Tuote sisältää hiuksia vahvistavia ja kosteuttavia ominaisuuksia ja poistaa samalla hiuksista ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia. Helppo tapa freesata hiukset treenin jälkeen!

Sukat polkujuoksuun – Bridgedale Trail RUN Socks

Sukkaspesialisti Bridgedale kyseli kymmeniltä polkujuoksua rakastavilta testiryhmäläisiltä millainen hyvän polkujuoksusukan pitäisi olla. Kaivattiin kunnon resoria, tukea nilkkaan, hengittävyyttä, kunnolla tilaa ja pehmeyttä varpaille. Pari vuotta kestäneen kehitystyön jälkeen syntyneet Bridgedale Trail Run Socks -polkujuoksusukat ovat nyt kaupoissa. Sukkien materiaalivaihtoehdot ovat Merinovilla ja Coolmax. Naisille ja miehille on omat mallit ja saatavilla on eri värejä sekä kaksi varren pituutta: matala ja 3/4-osa. Bridgedale-sukat valmistetaan vastuullisesti Pohjois-Irlannissa.

Saatavana urheilukaupoista kautta maan.

Palashampoo kulkee helposti mukana treenikassissa

Ranskalainen kasvipohjaisten kauneustuotteiden osaaja Yves Rocher on tuonut markkinoille eri hiustyypeille sopivat palashampoot. Ne on valmistettu vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen, mahdollisimman matalaa hiilijalanjälkeä käyttäen. Kätevästi treenikassissa mukana kulkevat palashampoot ovat lisäksi 99 % biohajoavia. Valittavana on kolme eri tuotetta: kuiville ja vaurioituneille hiuksille The Repair Shampoo Bar -shampoo, hellävarainen The Gentle Shampoo Bar -shampoo sekä kiiltoa ja pehmeyttä antava The Shine Shampoo Bar -shampoo.

Jaa uutinen