Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

YouSport poimi sesongin kiinnostavimmat uutuudet!

Polar uudisti suosikkinsa

Polar on julkaissut kaksi uutuutta suosittuihin fitness- ja multisportkellojen tuotekategorioihinsa: tyylikkään Polar Ignite 2 -fitnesskellon ja monipuolisen Polar Vantage M2 -multisportkellon. Molemmat mallit ovat jatkoa samaa nimeä kantaville edeltäjilleen tuoden mukanaan päivityksiä designiin ja ominaisuuksiin.

Polar keskittyy tuotteiden ominaisuuksissaan sekä käyttäjän fyysiseen kuntoon että henkiseen hyvinvointiin vuorokauden kaikkina aikoina. Olemme suunnitelleet uudet tuotteet näitä periaatteita noudattaen, jotta käyttäjät voivat oppia ymmärtämään kehojaan paremmin ja nostamaan suorituksensa uusille tasoille, kertoo Polarin toimitusjohtaja Tomi Saario.

Polar Ignite 2 -fitnesskello

Uudessa Polar Ignite 2:ssa yhdistyvät monipuoliset urheiluominaisuudet ja tyylikäs muotoilu. Sen pieni koko, keveys, jopa viiden päivän akunkesto sekä henkilökohtainen opastus tekevät kellosta oivan kumppanin ympärivuorokautiseen käyttöön. Uutta on kellon värit, kellokehyksen yksityiskohdat, muokattavat väriteemat, muokattavat valikot, viikon yhteenveto, energianlähteet, sykesensoritila, musiikin hallinta ja säätiedot.

Polar Vantage M2 -multisportkello

Polar Vantage M2 on kattava multisportkello, joka auttaa urheilijaa nostamaan suorituksensa uudelle tasolle. Henkilökohtainen opastus, jopa sadan tunnin yhtäjaksoisen harjoittelun mahdollistava akunkesto sekä tarkka kuormituksen ja palautumisen seuranta auttavat treenaamaan fiksummin. Uutta ovat kellon värit, kellokehyksen yksityiskohdat, muokattavat väriteemat, muokattavat valikot, entistä hengittävämpi ranneke, entistä pidempi akunkesto ja virransäästötilat, viikon yhteenveto, Fuel Wise™ -tankkausavustaja, energianlähteet, musiikin hallinta ja säätiedot.

Molemmat kellot ovat ennakkotilattavissa Polarin verkkokaupasta.

high_coast_hydratic_jacket_w_87351-550_a_main_fjr

Fjällräven taitaa säältä suojautumisen

Fjällrävenin kevään suosikkituotteita ovat kevyet, hengittävät ja vedenkestävät varusteet, jotka pitävät sateen loitolla mukavuudesta tinkimättä. Fjällrävenin kuorivaatteet valmistetaan vastuullisesti ja mahdollisimman vähän luontoa kuormittaen. Pintakyllästeessä ei ole käytetty ympäristölle ja eläimille haitallisia perfluorattuja yhdisteitä eli PFC-yhdisteitä vuoden 2015 jälkeen.

Uusi High Coast Hydratic -mallisto on kevyt, vedenpitävä ja hengittävä. Mallisto on valmistettu kierrätetystä polyamidista. Siinä on polyuretaanipinnoite ja sisäpuolella uniikki kuviointi. Vedenkestävissä ja hengittävissä varusteissa on 2,5-kertainen kuorikerros, joka on valmistettu kierrätetystä polyesterista.

Malliston takki ja housut pitävät tuulen ja sateen loitolla jokapäiväisessä käytössä esimerkiksi koulu- ja työmatkoilla, mutta ne ovat tarpeeksi hengittäviä toimiakseen myös hyvin kesän vaelluksilla. Superkevyt ja pieneen tilaan pakkautuva malli kulkee kätevästi mukana sateen varalta.

W Yasu Red_web

MBT-jalkineiden uutuusmallistossa raikkaita värejä

MBT-jalkineiden patentoitu pohjarakenne antaa liikkumiselle luonnollisen epätasapainon tunteen, jonka elimistö pyrkii korjaamaan välittömästi parantaen samanaikaisesti ryhtiä sekä tasapainoa lisääntyneen lihasaktivaation vuoksi.

MBT-jalkineiden kevään ja kesän uutuusmallisto on valmistettu laadukkaista materiaaleista, mikä lisää kenkien käyttömukavuutta, tyylikkyyttä sekä hengittävyyttä kesän säissä. Malliston värimaailma on raikas ja luonnollinen. Monet yksityiskohdat antavat kengille tyylikkään ilmeen. Kevään ja kesän 2021 mallistossa on jalkineita kaikilla eri keinunta-asteilla: Activate-, Dynamic- ja Performance-pohjalla.

Jaa uutinen