Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomalainen Exel lanseeraa padel-malliston

Padel on yksi maailman nopeimmin kasvavia mailapelejä. Suomeen on noussut viime vuosina useita padel-halleja, joiden käyttöaste on erittäin korkea. Jatkossa padelia pääsee pelaamaan kotimaisella urheiluvälineosaamisella tehdyillä Exel-mailoilla.

Padel on nuorekas laji kuten salibandykin, jossa olemme myös vahvasti mukana. Meillä on komposiittiosaamista, jota näiden mailojen valmistamiseen tarvitaan. Lähtömme mukaan padeliin ajoittui lopulta erinomaisesti, vaikka itsekin yllätyimme siitä, että laji kasvaa näin kovaa vauhtia ympäri maailmaa, toimitusjohtaja Kari Halonen Exel-tuotemerkkiä jakelevasta B4G Group Oy:stä kertoo.

Exelin mailoissa käytetään useita eri teknologioita, jotta jokaiselle pelaajalle löytyy juuri sopiva väline. Eri mallit sisältävät erilaisia hiilikuitulaatuja, joissakin malleissa on jopa Kevlaria. Kaikkiaan malleja on viisi erilaista: aloittelijoille Retee ja Syke, lapsille Snadi, aktiiviharrastajalle Palo ja kilpapelaajille Peto.

Mailamme ovat herättäneet kiinnostusta eri puolilla maailmaa. Salibandyn ja hiihtosauvojen myötä jakelukanavat ovat meille jo auki globaalisti, ja padel-mailojakin tullaan näkemään myös huippupelaajien käsissä. Kuluttajat pääsevät ostamaan mailojamme alkukesästä. Myös mailojen suomalaiset nimet ovat saaneet kiitosta, Halonen mainitsee.

Exel Padel-mailat tulevat myyntiin hyvin varusteltuihin urheilukauppoihin ja padel-hallien yhteydessä toimiviin myymälöihin kesäkuun 2021 aikana.

Jaa uutinen