Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Transmeri Group luopuu urheilukaupan toimialasta

Transmeri Group Oy on päättänyt lopettaa urheilukaupan toimialan liiketoiminnan vuoden 2021 loppuun mennessä.

Brändien Speedo, Hestra, Select, Mikasa ja Odlo liiketoiminta sekä Sultrade-nimi on myyty Kirsi Johnstonin, Tomi Kämäräisen sekä yhtiön ulkopuolisen henkilön perustamalle uudelle yhtiölle. Kauppa toteutuu 1.6.2021. Kirsi on työskennellyt Sultradessa vuodesta 2002 ja Tomi vuodesta 2018 lähtien. Uuteen Sultradeen siirtyy solmitun liiketoimintakaupan myötä Kirsin ja Tomin lisäksi seitsemän työntekijää.

Jatkamme innolla Sultradessa yrittäjän roolissa hienon yhtiön ja sen huippumerkkien myynnin ja markkinoinnin kehittämistä Suomessa sekä Baltiassa. Suoraviivainen ja ketterä organisaatiomme tulee vahvistamaan entisestään yhteistyötä asiakkaiden kanssa markkina-alueellamme, Tomi Kämäräinen ja Kirsi Johnston kommentoivat.

Sultraden Catmandoo-brändi ja sen liiketoiminta on myyty Nanso Group Oy:lle. Kauppa toteutui 1.4.2021.

Umbro, Timberland ja Bergans of Norway -brändien liiketoiminta lakkautetaan vuoden loppuun mennessä. Helsinki Outlet ja Kluuvin kauppakeskuksen pop-up-outlet jatkavat toimintaansa vuoden loppupuolelle saakka. Niiden liiketoiminta jatkuu lopetusprosessin ajan 1.6.2021 alkaen TM Sport Oy -nimisen yrityksen nimissä.

Lisätietoja

Sari Rosin, sari.rosin@transmeri.fi

Kirsi Johnston, Kirsi.johnston@sultrade.fi

Jaa uutinen