Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Partioaitta on alansa vastuullisin

Partioaitta valittiin jo neljättä kertaa toimialansa vastuullisimmaksi brändiksi Suomessa Sustainable Brand Index 2021 -kuluttajatutkimuksessa. Sustainable Brand Index listaa vuosittain Suomen parhaiten kestävän kehityksen ja vastuullisuuden hengessä toimivat yritykset.

Partioaitta valittiin alan vastuullisimmaksi vaatteiden kategoriassa, ja sijoitus kaikkien brändien keskuudessa oli kahdeksastoista.

– Saimme nyt neljättä kertaa tunnustuksen, ja olemme nöyrästi kiitollisia tästä. Teemme paljon hyviä tekoja, joista emme aina kommunikoi, mutta vastuullisuus on toimintamme strateginen kärki. Rehellinen vastuullisuus on usein kallista, mutta tällaisen vaihtoehdon haluamme kuluttajalle tarjota. Olemme iloisia tunnustuksesta, ja on hienoa, että ihmiset arvostavat pitkäjänteistä työtämme. Seuraamme ilahtuneina, kuinka paljon vastuullisuuteen kiinnitetään huomiota ja miten kuluttajat myös vaativat sitä. Meitä uusin tunnustus kannustaa jatkamaan pitkäjänteistä työtä vastuullisuuden eteen, Partioaitan toimitusjohtaja Nina Ehrnrooth iloitsee.

Vastuullisimmat TOP 20

 1. Valio
 2. Elovena
 3. Prisma
 4. Kotimaista
 5. S-Market
 6. VR
 7. Myllyn Paras
 8. Fazer
 9. K-Citymarket
 10. K-Supermarket
 11. Fiskars
 12. Vaasan Oy
 13. S-Ryhmä
 14. Yliopiston Apteekki
 15. K-Market
 16. Finlayson
 17. Saarioinen
 18. Partioaitta
 19. Paulig
 20. Snellman

Katso kaikki tulokset ja raportti Sustainable Brand Indexin -sivuilta »

Jaa uutinen