Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

YouSport poimi sesongin kiinnostavimmat uutuudet!

Röhnisch lanseerasi kuukautiskierron huomioivat sporttivaatteet

Röhnischin uusi Infinite Flex -mallisto on säädettävissä sopivaksi erilaisten elämäntilanteiden tai kuukautiskierron keholle aiheuttamien muutosten mukaan. Lisäksi 10 % malliston tuotosta ohjataan naisten terveyden tutkimukseen.

Vaatteet eivät missään vaiheessa kuukautta purista tai tunnu epämukavilta, koska malliston urheiluliivit ja trikoot ovat helposti muokattavissa sitä mukaa, kun keho esimerkiksi kuukautiskierron tai elämäntilanteen myötä muuttuu.

Haluamme varmistaa, että vaatteemme sopivat erilaisille naisvartaloille kuukauden ja elämän eri vaiheissa. Infine Flex -mallisto vie naisten urheiluvaatteiden suunnittelun vielä askeleen pidemmälle – nyt istuvuuden voi mitata päivittäin sopivaksi oman fiiliksen mukaan, Röhnischin Design and Creative Director Jeanna Giray kertoo.

Idea on suoraviivainen: Infine Flex on niille naisille, jotka tunnistavat vartalonsa muutokset kuukauden eri aikoina ja haluavat urheiluvaatteiden mukautuvan samalla. Setin yläosaa pystyy helposti säätämään edessä olevista hihnoista ja trikoiden kokoa lantion kohdalta. Mallisto on valmistettu toimivista, joustavista sekä kierrätetyistä materiaaleista.

Saatavilla olevat koot XS–XXXL. Väreinä musta ja beige. Hinta: urheiluliivit 69,95 € ja trikoot 139,95 €.

Trooper 2Vi MIPS_Matte Chopper Orange_1

Sweet vie turvallisuuden uudelle tasolle

Kypärävalmistaja Sweet on kehittänyt yhdessä MIPS:n kanssa uuden aiempaa turvallisemman 2-kerros MIPS:n. Uutta turvateknologiaa on käytetty kahdessa Sweetin klassisessa kypärämallissa, Trooperissa sekä Grimmirissä. Hiilikuidun ansiosta Trooper 2Vi MIPS -kypärän paino on 7 prosenttia edeltäjäänsä kevyempi ja Grimnir 2Vi MIPS -kypärän peräti 23 prosenttia.

Bolle MAMMOTH BLACK RED MATTE-VERMILLON GUN

Bollé Mammoth -laskulasit

Bollén ensi kaudelle myyntiin saapuvissa laseissa on laaja näkökenttä, hyvä istuvuus sekä lukuisia eri linssivaihtoehtoja, joista yksi on myös valon määrään reagoiva Phantom-linssi. Lasit pitää paikallaan viiden sentin levyinen joustava hihna, jonka sisäpuolella on silikoniraidat. Kehysvärejä on lukuisia, ja malli sopii niin miehille kuin naisille.

Jaa uutinen