Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Polar jatkaa Palloliiton kumppanina

Palloliiton ja Polarin yli 10 vuotta kestänyt yhteinen matka jatkuu. Noin 20 kansallisen jalkapalloliiton lisäksi Polarilla on asiakkaana tuhansia joukkueita ympäri maailman. Polarin tuotteita on hyödynnetty menestyksekkäästi niin Huuhkajien, Helmareiden kuin muidenkin Suomen maajoukkueiden toiminnassa.

Mitatun datan hyödyntäminen lisääntyy koko ajan ja Polar pystyy tarjoamaan siihen parhaat mahdolliset välineet. Tämä mahdollistaa sen, että tiedetään paljon pintaa syvemmältä, mitä pelaajalle kuuluu, Polarin koulutuspäällikkö Ville Uronen sanoo.

Polar on ollut mukana Palloliiton valmentajakoulutuksessa, missä Polarin teknologian avulla on onnistuttu kehittämään suomalaista fysiikkavalmennusta eteenpäin.

Olemme panostaneet vahvasti tutkimus- ja kehitystoimintaan viime vuosina, ja Polar on ollut erittäin tärkeä yhteistyökumppani maajoukkuepelaajiemme matkalla kohti huippua. Pienen maan kilpailuetuina ovat tiivis yhteistyö ja luottamus asiantuntijoiden kesken laaja-alaisen datan keräämiseen ja sen hyödyntämiseen sekä valmentajien että pelaajien kehitysprosesseissa. Tämä kehitys jatkuu tulevaisuudessa, Palloliiton urheilutoimenjohtaja Hannu Tihinen kertoo.

Jaa uutinen