Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Mervi Kalliolle urheilu on vakava asia

Aurinkoinen Mervi Kallio on tuttu näky MTV:n F1-lähetyksistä sekä Tulosruudusta. Reipas ja positiivinen Kallio elää aktiivista elämää ainakin julkisten sosiaalisen median kanaviensa perusteella.

Mervi Kallion tapauksessa some vastaa todellisuutta.

– Olen todella aktiivinen. Rakastan urheilua, ja minulla on erittäin kova kilpailuvietti. Treenaan päivittäin, ja jos työt sallivat, montakin kertaa päivässä. Tennistä pelaan ympäri vuoden useamman kerran viikossa. Nyrkkeilen kerran viikossa, minkä lisäksi käyn salilla ja lenkillä. Talvisin hiihdän ja lasken lumilaudalla. Kesällä pelaan myös golfia. Koronan takia ostin viime keväänä spinningpyörän. Treenaan sillä usein, jos aikataulu on tiukka enkä ehdi tekemään muuta liikuntaa. Netissä on hyviä spinningohjelmia, Kallio kehuu.

Kallio mittaa urheilunsa: sykemittari on aina ranteessa ja samoin Oura sormessa 24/7. Aurinkoinen nainen kertoo olevansa aina valmis, jos joku ehdottaa jotain liikuntaa. Treenaamisesta hän ei tingi, vaikka olisi kuinka kiire. Urheiluun liittyvät varusteet hän hankkii netistä sekä kivijalkakaupoista, joista saa ammattiapua erityisesti välineitä hankkiessa. Varusteiden suhteen hän on hyvin tarkka.

– Ostan aina parasta laatua. Sporttivaatteiden ja -varusteiden laadussa en tingi ikinä! Treenaamisesta saa aina enemmän irti, kun varusteet ovat kunnossa. Ystäväni nauravat aina, että varusteista ei mun sporttaaminen ainakaan jää kiinni. En voi sietää huonolaatuisia varusteita. Varusteiden ja vaatteiden pitää olla myös tyylikkäitä.

Sporttikaupoissa hän myöntää olevansa vaativa asiakas ja arvostavansa hyvää palvelua. Kauppaan mennessään hänellä on useimmiten tiedossa, minkälaista tuotetta on etsimässä. Tuoreimpana lajikokeiluna on padel, jota hän pääsi kokeilemaan eräiden kuvausten yhteydessä.

– Haluaisin aloittaa pyöräilyn, niin maastossa kuin maantiellä. Mukava olisi myös aloittaa uudelleen nuoruuden harrastukseni tanssi, Kallio pohtii.

Lue lisää Mervi Kallion kuulumisista uusimmasta YouSport-lehdestä.

Etkö ole vielä tilaaja?

Tilaa YouSport ja varmista, että tunnet jatkossakin sporttialan kuumimmat puheenaiheet

Jaa uutinen