Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Uusi YouSport for Media -virtuaalitapahtuma kiehtoi seuraajia

Sporttialan ensimmäinen yhteinen virtuaalilehdistötilaisuus YouSport for Media järjestettiin 27.1.2021 viestintätoimisto Akvamariinin toteutuksena. Tapahtumaan ilmoittautui yli 90 toimittajaa ja vaikuttajaa. Heistä suurin osa seurasi tapahtuman alusta loppuun.

Tapahtumassa brändinsä uutuuksia toivat esille Helly Hansen, Julbo, Kari Traa sekä Merrell. Reilun tunnin mittaisen tapahtuman juonnosta vastasi Mervi Kallio.

– Olimme tuottaneet osalle brändeistä videon, ja mukaan liitettiin myös kansainvälistä materiaalia. Lisäksi brändien edustajat kertoivat kevään ja kesän kiinnostavimmista uutuuksista studiossa. Saimme toteutuksesta ja paljon positiivista palautetta, iloitsee sporttitoimialan asiakkuusjohtaja Hanna-Liisa Erkheikki Akvamariinista.

Tapahtuman teknisestä toteutuksesta vastasi Magnum Live. Yhtiön johtaja Matti Rauanto on pitkän linjan media-ammattilainen, joka kanssa Erkheikki oli tehnyt aiemminkin yhteistyötä.

– On tärkeää, että tekniikka toimii ja valittuun kumppaniin voi luottaa. Matti on tehnyt pitkään urheilutapahtumia ja muotinäytöksiä, joten tiesin teknisen puolen toimivan ongelmitta.

Suoran striimin lisäksi seuraajilla oli mahdollisuus lähettää chatin kautta kysymyksiä brändien edustajille. Juontajana toiminut Mervi Kallio oli innoissaan positiivisesta vireestä:

– Tätä oli kiva tehdä. Sporttiala on minulle hyvin läheinen ja alan ihmiset ovat todella mukavia. Chatissa käytiin aktiivista keskustelua, ja brändit olivat valmistelleet omat esityksensä sopivan napakoiksi, Kallio kertoo kokemuksistaan.

Seuraava YouSport for Media -tapahtuma järjestetään toukokuussa 2021.

Lisätiedot: myynti@yousport.fi

Lue uusimmasta YouSport-lehdestä lisää uudesta YouSport for Media -tapahtumasta.

Etkö ole vielä tilaaja?

Tilaa YouSport ja varmista, että tunnet jatkossakin sporttialan kuumimmat puheenaiheet

Jaa uutinen