Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

YouSport poimi sesongin kiinnostavimmat uutuudet!

Lazer esitteli uuden Jackal-maastopyöräkypärän

Lazer Jackal tähtää ajajan ja varusteiden väliseen tasapainoon. Kypärän suunnittelussa on otettu huomioon mukavuus, nautinto sekä polkemisen vapaus.

Kypärän 7-osainen kuorirakenne luo persoonallisen tyylin ja tuuletuskanavat huolehtivat tehokkaasta ilmankierrosta. Lazerin Advanced Turnfit -järjestelmän pysty- ja vaakasäädöt takaavat hyvän istuvuuden. Maastopyöräilijä arvostaa säädettävää lippaa, lasien kiinnityslenkkiä, kevyttä magneettisolkea sekä kamerakiinnikettä.

Virginia Techin kypäräturvallisuustestauslaitoksen testissä Jackal sai turvallisuudesta täydet 5 tähteä. Jackalin kehitystyöhön ovat osallistuneet meritoituneet maastopyöräilijät Thomas Vanderham ja Matt Walker. Saatavilla koot: S: 52-56 cm, M: 55-59 cm ja L: 58-61 cm seitsemässä eri värissä. Hinnat 169,95-189,95 e.

Smart4U edustaa Pressio-kompressiovaatteita

Smart4U Groupista on tullut Pressio-kompressioasujen eurooppalainen jakelija. Pressio-asujen myyntipisteet ovat hyvin selektiiviset, mikä ylläpitää myös tuotteiden premium-mielikuvaa.

Smart4U Groupia Suomessa edustaa Harri Saarikoski, joka edustaa myös VJ Sarvaa.

Muita Smart4U Groupin tuotemerkkejä ovat australialainen Saint Unbreakable -moottoripyörä-, työ- ja vapaa-ajan vaatteet sekä Aviro-kasvomaskit.

Lisätietoja: harri@smart4u.group

Björn Borg lanseeraa välineitä kotitreeneihin

Björn Borg on lanseerannut uusia treenivälineitä kotitreeneihin.Valikoima koostuu neljästä eri toiminnallisesta harjoitusvälineestä, joiden kanssa treenit kotona sujuvat paremmin ja innostavat liikkumaan.

Näiden harjoitusvälineiden tarkoitus on tehdä kotitreenaamisesta helpompaa näinä poikkeusaikoina. Haluamme kannustaa ihmisiä liikkumaan ja kehittymään, Björn Borgin Creative Director Andreas Gran sanoo.

Mallisto sisältää kahvakuminauhoja, joogamaton, hyppynarun ja vastuskuminauhoja. Tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä ja sopivat kaiken tasoisille treenaajille.

Jaa uutinen