Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Talviurheiluvälineet ovat käyneet kaupaksi

Etelä-Suomeen saakka ulottunut talvi on pitänyt sporttikaupan vilkkaana. Myös koronan vaikutukset ovat lisänneet yksilöurheilu- ja ulkoilukauppaa entisestään. Paikoin myyntimäärät ovat olleet moninkertaiset viime vuoteen verrattuna.

Muoti- ja urheilukauppa ry:n toimitusjohtaja Veli-Matti Kankaanpää kertoo urheilukaupoissa myytävän jo paljon ei-oota.

Uutisissa on puolestaan kerrottu ruuhkaisista ulkoliikuntapaikoista. Esimerkiksi Helsingin kaupunki on joutunut rajoittamaan jääkentille pääsyä ja Espoo hiihtäjien määrää laduilla. Hiihtokeskuksissakin on ollut paljon väkeä liikkeellä.

Paljon on ollut ihmisiä liikkeellä. Olemme tehneet erityisjärjestelyjä koronan vuoksi, mikä on hieman lisännyt jonotusaikoja. Ihmiset ovat hyvin ymmärtäneet tilanteen. Paljon on ollut liikkeellä ihmisiä, jotka ovat aloittaneet uudelleen laskettelun 10–20 vuoden tauon jälkeen, Talma Skin toimitusjohtaja Vesa Pihlajaniemi kertoo.

Jaa uutinen