Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

GoExpo siirtyy vuodella eteenpäin

Urheilun ja liikkumisen suurtapahtuma GoExpo siirtyy vuodella eteenpäin maaliskuulle 2022. GoExpo järjestetään seuraavan kerran Helsingissä Messukeskuksessa 4.–6.3.2022. Messukeskus teki siirtopäätöksen yhteistyössä tapahtuman näytteilleasettajien ja ohjelmakumppaneiden kanssa. 

Menestyksekäs, inspiroiva ja monipuolinen GoExpo vaatii tapahtuman toimialoilta ja järjestäjiltä paljon yhteistä valmistelua, varautumista ja suunnittelua. Alati muuttuvassa tilanteessa GoExpon siirtäminen vuodella eteenpäin mahdollistaa laadukkaan ja kokemuksellisen tapahtuman toteutuksen yhdessä toimialan kanssa, myyntiryhmäpäällikkö Tanja Pasila kertoo Messukeskuksen tiedotteessa.

GoExposta tutut lajit, kuten retkeily, golf, ratsastus ja kuvaaminen, ovat poikkeusolosuhteiden myötä kasvattaneet harrastajamääriään kuluneen vuoden aikana. Tämän vuoksi järjestetään ensi vuonna muita mahdollisuuksia päästä tutustumaan lajeihin yhdessä GoExpon kumppaneiden kanssa.

Tulemme järjestämään valikoituja toimenpiteitä kumppaneidemme kanssa ja tarjoamaan mahdollisuuksia päästä tutustumaan lajeihin ja yrityksiin ympäri Suomea. Hyödynnämme myös digitaalisuutta tuodaksemme lisäarvoa toimialoille ja saattaaksemme harrastajia ja yrityksiä yhteen. Näistä toimenpiteistä kerromme pian lisää, Pasila sanoo.

Jaa uutinen